Громадські організації виступають проти забудов «УДАРівців»

27 серпня 2013, 19:54
Власник сторінки
0
407

Керівники та активісти низки громадських організацій і рухів столиці заявляють про причетність до скандальних забудов представників «УДАРу»

Скандальні будівництва у Києва, які руйнують історичну частину міста та зелені зони, набирають стаханівських темпів, а їх замовники не гребують ніякими методами для досягнення своїх цілей. Залякування, погрози, побиття, підпали, все це стало реальністю для місцевих мешканців та активістів громадських організацій, які намагаються протистояти варварам-забудовникам.
Керівники та активісти низки громадських організацій і рухів столиці (ГІ «Збережемо старий Київ», ГР «Звільнимо Київ разом», ГО «Київське віче» та ін.), заявляють про причетність до скандальних забудов представників «УДАРу», а також залякування їх членів з боку осіб, що зацікавлені у будівництві.

Зокрема, будівництво у зеленій зоні на вулиці Серафимовича в мікрорайоні Березняки, активісти громадських організацій пов’язують з представниками партії «УДАР» народним депутатом Артуром Палатним, депутатом обласної ради Ігорем Опадчим, депутатом міської ради Андрієм Странніковим та безпосереднім власником будівельного об’єкту, народним депутатом Валерієм Іщенком. В.Іщенко до речі є заступником голови Комітету Парламенту з питань будівництва, містобудування і ЖКХ та регіональної політики. Ось так, займаючи поважну державну посаду, можна захоплювати та руйнувати зелений Київ.
Протягом нетривалого протистояння з забудовниками, місцеві мешканці та активісти вже декілька разів відбивали напади спортсменів з бандитською зовнішністю, найнятими «УДАРівцями» та отримували цілком реальні травми та каліцтва.  
Можливо Віталій Кличко, як голова «УДАРу» мав би втрутитися й припинити бандитську діяльність своїх однопартійців, але він нібито закрив очі на незаконні дії та вичікує. А чого? Не зрозуміло. А можливо, будівники з «УДАРу» вже отримали «зелене світло» від В.Кличка на захоплення та руйнацію Києва та таким варварським чином поповнюють казну «УДАРу» напередодні доленосних для партії виборів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.