Турчинов прагне усунути від впливу Мартиненка і Іванчука

31 серпня 2013, 05:33
Власник сторінки
0
146

Дії Турчинова, наразі, направлені на розстановку своїх людей на «ключові» посади всередині «опозиціонерів»

Схоже погляди Олександра Турчинова на механізм роботи «об’єднаної опозиції» кардинально не розділяють «опозиційні брати по зброї». Як не крути, а дивлячись на цей опозиційний вулик, розумієш, що зібрались там зовсім не працьовиті бджілки заради досягнення спільної мети. Це скоріш зграя щурів, ладна перегризти горлянку друг другу заради отримання блага виключно на свою користь.
Дії Турчинова, наразі, направлені на розстановку своїх людей на «ключові» посади всередині «опозиціонерів». А хто сам віддасть ласий шмат пирога без бою? Схоже зараз його думки ідуть в сторону фінансової складової «опозиційників», а точніше його контролю. І тут основні фінансисти «Фронту Змін», Микола Мартиненко і Андрій Іванчук, активно заворушились. Занепокоєні реальною можливістю не отримати доступу до фінансових потоків «об’єднаної опозиції», що може призвести і до втрати вже нагрітого місця у «Фронті Змін».

Хоча на перший погляд всі займаються однією справою. Всі працюють як один, практично і без заробітної плати. Особливо коли дивишся на звичайну звітність. Так, наприклад, Іванчук на посаді радника голови «Фронту змін» не отримує взагалі нічого. Ідейна людина, патріот, ну просто золотий чоловік. Весь його, наданий на загальне обговорення, дванадцятитисячний дохід цілком ймовірно пов'язаний із здачею в оренду квартири. Воістину економне «сімейство Іванчук» примудрилося прожити в 2011 році на 34 112 гривень, зберігши при цьому автопарк з трьох машин (Land Rover, Mersedes-Benz LS65AMG, Toyota Sequoia і яхту Galeon 440 (400 тисяч Євро) з водним мотоциклом на додачу. І це все офіційна статистична інформація. Ось у кого треба повчитись економності.
Ось і верещать «слуги опозиційні» про можливе їх усунення від «кормушки», адже «економити» все важче і важче. А тут ще і на об’єднавчому з’їзді шляхом прийняття відповідних змін до статуту пан Турчинов штучно створив ситуацію при якій керівництво «Фронтівців» фактично не має право голосу в об’єднаній «Батьківщині».
Так що ми напевне ще неодноразово будемо свідками чіткості та злагодженості дій «опозиційників», які безкорисно та навіть задарма працюють на благо нашої країни.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.