Фірма «Hitech Advertisement» погодилася підтримувати антисемітську «Свободу»

01 вересня 2013, 22:08
Власник сторінки
0
178

Першою компанією, яка потрапила на гачок Юрія Сиротюка й погодилася провести PR-кампанію для «Свободи», виявилася київська фірма «Hitech Advertisement»

Схоже, антисеміти з ВО «Свобода» почали втрачати свої рейтинги серед населення України. Хоча, можливо я неправий, але тоді навіщо головному «свободівцю» Олегу Тягнибоку роздавати вказівки своїм підлеглим – терміново посилити візуальну агітацію організації?! Невже «свободівцям» замало піару, вірніше «цирку», який вони влаштовують в парламенті та під час мітингів, що вони вирішили вразити українців ще й своїми фейсами з білбордів в усіх куточках країни…

І все ж рішення пропіаритись перед початком нового політичного сезону вже прийнято… Головним агітатором «Свободи», як то й недивно, Олег Ярославович назначив керівника прес-служби організації Юрія Сиротюка, який, аби задовольнити свого шефа, над активно розпочав пошук PR-агенцій, які б погодилися прорекламувати націоналістичну партію країни.

Першою компанією, яка потрапила на гачок Юрія Сиротюка й погодилася провести PR-кампанію для «Свободи», виявилася київська фірма «Hitech Advertisement», що входить в ТОП-10 фірм по власності відео- та лайт- бордів із виготовлення й поширення реклами в Києві та інших містах країни. Цікава виходить річ, якщо подивитись на клієнтів ТОВ «Hitech Advertisement». До них входять як найбільші автодилери, так і найпопулярніші супермаркети країни. Про вітчизняні політичні сили – ні слова.
Цікавим також залишається той факт, звідки у ВО «Свобода» мільйони коштів, щоб розрахуватися «Hitech Advertisement» за розповсюдження своїх фейсіф на відеобордах?! У гігантів торгового ринку зрозуміло звідки, а ось у «Свободи», чомусь ні… Ви тільки уявіть, йдете по місту, а з величезних торгових екранів за вами спостерігають нацистські писки.
На що розраховує керівництво «Hitech Advertisement» рекламуючи «Свободу»? Невже не бояться втратити свою клієнтуру?! Хоча, гроші не пахнуть. Не зрозуміло тільки, звідки такі бюджети у «Свободи». Адже приблизна вартість послуг цієї компанії по «мінімальному пакету» коштуватиме більше ніж 100 автомобілів «Toyota SEQUOIA», на одну з яких «партія скинулась» Олегу Тягнибоку. Невже знову «добровільні пожертви» членів «Свободи»? Казки…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.