ПОПОВ ВИРІШИВ УВІЧНИТИ ПАМ'ЯТЬ ПРО СТАЛІНА В УКРАЇНІ

16 вересня 2013, 08:44
Власник сторінки
0
271
ПОПОВ ВИРІШИВ УВІЧНИТИ ПАМ ЯТЬ ПРО СТАЛІНА В УКРАЇНІ

перепост из ФБ (автор Микола Кравченко)

Попов після візиту в Мінськ вирішив увічнити пам'ять про Сталіна: "Ми просто зобов'язані це зробити заради майбутніх поколінь".
Всього один день у Білорусі твердо втовкмачив у вразливу голову київського градоначальника тверде переконання, що він просто зобов'язаний «заради майбутніх поколінь» увічнити ім'я Йосипа Віссаріоновича в якому-небудь історико-архітектурному комплексі.
Візит делегації Києва в Мінськ, що відбувся 13 вересня з метою обміну досвідом і обговорення плану дій майбутнього співробітництва, перевершив очікування голови КГГА Олександра Попова. Про це Попов сказав після завершення візиту. ...
«Він (візит) перевершив мої очікування», - сказав голова міськадміністрації Києва.
«Ми обов'язково будемо мати новий етап гуманітарних відносин. Дуже цікавий досвід реалізації програм у будівництві нових спортивних споруд, розвитку меморіальних комплексів, присвячених Великій Вітчизняній війні. Так, вони зробили історико-архітектурний комплекс «Лінія Сталіна», а в нас такі ж умови, але ми такого ще не маємо і просто зобов'язані заради майбутніх поколінь це зробити», - сказав Попов.
PS: А може одночасно побудувати і "Лінію Гітлера?". А чому б ні? Вони ж як два брати співробітничали між собою у поділі світу!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.