Політичні амбіції, або боксування в борг…

20 вересня 2013, 13:47
Власник сторінки
0
161

Віталій Кличко організовує новий бій брата, щоб розрахуватися з боргами?

Ось де потрібне сильне братське плече – у скрутну годину, в тому числі фінансову. Віталій розпочинає передвиборчу кампанію, а грошей не вистачає. Тому вирішили відрядити молодшого брата Володимира на заробітки. Так розповідають в областях.
Центральний офіс «УДАРу» розіслав у регіони вказівку, якою вимагає розпочати створення місцевих виборчих штабів вже у вересні цього року. На що штаби відповіли миттєво: а де гроші?
Обласні парторганізації «УДАРу» чекають на фінанси вже цілий рік. Велика кількість працівники штабів, члени дільничних комісій та агітатори, які працювали в 2012 році на парламентських виборах, досі не отримали чесно зароблені гроші.
Непогано їм там зверху, в Києві, в теплих кабінетах писати плани, розсилати вказівки і вимагати звітності. А люди в регіонах мусять
 
виконувати всі ці не знано ким «намальовані» плани, спілкуватися з людьми, вмовляти залишитися працювати, знову обіцяючи гроші, яких немає і поки не передбачається: «Кличко ж не обдурить – ви ж знаєте, що він патріот, добра і порядна людина».
Однак люди словам вже не вірять. Інші партії платять, і люди ідуть до Тягнибока, регіоналів чи комуністів. Не дочекавшись вирішення ситуації і втомившись від «завтраків», звільняються керівники районних осередків «УДАРу». Деяких звільняють за невиконання партійної дисципліни. А яка ж може бути дисципліна, якщо командир щотижня літає по світу, а солдати сидять у злиднях – голодні та холодні?
Деякі обласні керівники почали втрачати ситуацію з-під контролю і розповідають підлеглим, що гроші з’являться вже в середині наступного місяця після бою Кличка з Повєткіним. Нібито призові Володимира підуть на політичну кампанію брата Віталія.
Правда це чи ні, але братня підтримка, якщо її ще правильно розпіарять, може бути у добрій нагоді Віталію Кличку. З іншого боку, якщо у Кличка немає грошей вже на цьому етапі, то працівникам штабів потрібно двічі подумати, чи з’являться вони потім. А виборцям зробити це тричі, бо кандидат в президенти з голими кишенями, який не має жодних здібностей в управління і знань в економіці, однозначно буде маріонеткою в чиїхось руках. І судячи з останніх публікацій в Інтернет, руки ці належать власнику скандальної компанії «Росукренерго» Дмитру Фірташу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.