Гриценко оббрехав українських вояків

01 квітня 2013, 08:43
Власник сторінки
журналіст
0
452

«Перемігши» українські вишивані сорочки, а цього разу брутально підмінивши правду брехнею про військових, нардеп Гриценко Анатолій діє за принципом: «Усі в лайні, а я - в сліпучо білому».

   Екс-міністр оборони Гриценко Анатолій в ефірі телепередачі Шустер LIVE» брутально оббрехав 5000 українських військовослужбовців,  які під час снігової епопеї день і ніч по всій Україні, і зокрема, у Києві протягом 5-ти діб розгрібали снігові замети. Таким чином, військовиками Збройних сил України було розчищено сотні кілометрів засніжених доріг.

   Натомість, нардеп Гриценко наче Пилип з конопель видає такий собі брехливий телепасаж: «Дуже багато запитань до Міністра Лебедєва. Чому промовчали і чому бездіяли?»

   А про що мав говорити Міністр оборони Лебедєв? Він не говорив, а діяв разом зі своїми підлеглами. А от волали про допомогу представники місцевої влади, люди, які часом з дітьми застрягали у сніжному полоні, і яких потім за кермом своїх машин визволяли українські військовики. За інформацією з міноборони, лише з Президентського полку (Київ) на боротьбу зі сніговою бідою Збройними Силами України було відряджено 22 одиниці бойової техніки, зокрема, 14 бронетранспортерів і 400 військовослужбовців.

   Чи зможе це публічно визнати Гриценко? Настільки публічно, як він до цього публічно брехав. Чи зможе опозиційний нардеп це сказати солдатам та офіцерам українського війська, які рятували і допомагали людям?

   Та поки що з ефіру Шустера від антивишиванкового борця Україна почула: «В країні понад 700 тисяч людей в формі і без зброї? Де вони?»

   Доводжу до відома Гриценка, що чисельність армії сьогодні не перевищує 180 тисяч осіб. Звідки ж такі фантастичні цифри загніздились у голові полковника запасу? Очевидно, до лав оббреханих військовиків Збройних сил було зараховано всіх силовиків, бо ж народний депутат вважає, що «на випадок війни такі керівники армії та інших силових відомств дадуть драпака, а країну кинуть на призволяще!»

   Що ж відповісти на таке? Шкода, що дуелі заборонили. Гадаю, лави охочих покарати пана Гриценка офіцерів-дуелянтів значно б зросли.

   Втім, «перемігши» українські вишивані сорочки, а цього разу брутально підмінивши правду брехнею про військових, пан нардеп Гриценко Анатолій діє за принципом: «Усі в лайні, а я - в сліпучо білому».

 

Ігор Рудич, журналіст, офіцер запасу

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Гриценко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.