Олег Тягнибок назвав Кличка попом Гапоном

22 серпня 2013, 19:48
Власник сторінки
0
332

Справжню сенсацію створив виступ Віталія Кличка на Світовому Конгресі Українців...

Хто б сумнівався, що це колись таки трапиться. Лідер «УДАРУ» Кличко справжнім політичним аперкотом по зубах опозиції на Світовому конгресі українців у Львові промовисто і впевнено заявив, що висуватиметься єдиним кандидатом від опозиції на президентських виборах 2015 року.

От і дочекалися «Все пропало 2.0» від вітчизняних опозиціонерів! Як прокоментував заяву керівник ВО «Свобода» О.Тягнибок, відомий боксер-політик, а такі в принципі і потрібні для «стабільної» роботи Парламенту, вирішив вчинити дуже просто – поступити, як піп Гапон-провокатор.
Така уже традиція – як батька бити, то разом, а як до корита, - то кожен навипередки і окремо. Цілком ймовірно, що найближчим часом аналогічні заяви прозвучать з уст Тягнибока і Яценюка і обов’язково – окремо одна від одної. В принципі, розкол то й розколом важко назвати … колеться моноліт, а «об’єднану» штучно опозицію колоти не потрібно – рідка субстанція з поганим запахом розпливається, а не розколюється.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Тягнибок,об'єднана опозиція,ВО «Свобода»,Віталій Кличко,піп Гапон,провокатор,чвари,руйнація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.