Через невиконання припису КМДА ЖЕКпогрожує відключити водопостачання

18 грудня 2012, 14:16
Власник сторінки
волонтер
0
319

ЖЕК №204 Дарницького району погрожує відключити будинки по вул. С.Олійника від гарячого водопостачання через нерухомий ЗІЛ, який вже багато років стоїть на прибудинковій території.

Прямо на вхідних дверях всіх під’їздів, у будинках по вул. С. Олійника, 15, 17, 19 комунальники розмістили оголошення. Стислий зміст якого вимагає терміново прибрати шість автомашин з прибудинкових територій вищевказаних будинків, цитуємо: „Для виконання ремонтних робіт тепломереж”. В іншому випадку – ЖЕК №204 погрожує відключити вищезгадані будинки від гарячого водопостачання.

Отже, відключення води – неминуче. Адже як мінімум один з автомобілів, який вимагає прибрати ЖЕД – це вантажне авто ЗІЛ, яке нерухомо ржавіє через бездіяльність якраз самих комунальників – на протязі 10 років! І саме через цю, до речі, резонансну автівку,КМДА ще місяць тому зробила припис ЖЕКу №204 – з вимогою прибрати авто з балансової території.

І тепер, через свою нахабність та свавілля комунальники розміщують ультиматум жителям. Яке міститься в абсурдному оголошенні за абсолютної відсутністю логіки.

Бо авто, яке ЖЕДу наказали прибрати – досі на місці. І вони вирішують таким чином покарати мешканців – щоб не порушували їхнього безтурботного існування.

„Ви на нас скаргу – а ми вам воду відключимо!” Напевне, такого лейтмотиву притримуються комунальники.

Тож, з усього вищесказаного, залишилося зрозуміти: або це банальна помста і ЖЕД вважає людей за дурнів, або у керіництва комунального підприємства зовсім „з'їхав дах”!

Ганьба! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Дарница,ЖЕК
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.