Офіційна позиція ГУ Міндоходів у м. Києві щодо соцмережі «Вконтакте»

18 липня 2013, 09:07
Власник сторінки
0
Офіційна позиція ГУ Міндоходів у м. Києві щодо  соцмережі «Вконтакте»

Слідчим відділом ДПІ у Деснянському районі м.Києва ДПС під час обшуку в приміщенні ТОВ «ДАТА-АЙІКС ЮЕЙ» були вилучені файлові накопичувачі інформації різноманітного характеру соц. мережі «Вконтакте».

Як повідомлялося раніше, слідчим відділом ДПІ у Деснянському районі м.Києва ДПС під час обшуку в приміщенні ТОВ «ДАТА-АЙІКС ЮЕЙ» були вилучені файлові накопичувачі інформації різноманітного характеру, в тому числі відеофайлів соціальної мережі «Вконтакте».

Під час досудового розслідування була призначена комплексна комп’ютерно-мистецька експертиза. За експертним висновком, якій було надано  науково-дослідним експертно-криміналістичним центром при ГУ МВС України в м. Києві, встановлено що серед іншої інформації на серверах зберігалися медіа-файли з ознаками порнографічної продукції, а також медіа-файли, які мають ознаки пропаганди культу насильства та жорстокості і містять посилання на сайт vk.com.

Інформація про дані кримінальні правопорушення внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.300, ч.5 ст.301 Кримінального кодексу України.

На даний час органами прокуратури розглядається питання щодо передачи матеріалів кримінального провадження до органів МВС України.

Комп’ютерна техніка вилучена під час обшуку 26.06.13. також містить інформацію щодо фінансово-господарської діяльності ТОВ "ЕВОС", що також  підтверджено науково-дослідним експертно-криміналістичним центром при ГУ МВС України в м. Києві.

Наразі проводиться досудове слідство.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Міндоходів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.