Отримання свідоцтва за допомогою електронних сервісів

19 липня 2013, 08:38
Власник сторінки
0
Отримання свідоцтва за допомогою електронних сервісів

Отримання свідоцтва платника ПДВ за допомогою електронних сервісів спростить процедуру їх реєстрації З початку 2013 року у столиці платниками ПДВ зареєструвалися 8 817 підприємств

Про це повідомила начальник Головного управління Міндоходів у м. Києві  – Ірина Носачова.

За словами керівника столичного управління Міндоходів, у відповідному періоді минулого року новостворених платників ПДВ зареєструвалось 5 800 суб’єктів господарювання.

Отже, у порівнянні з минулорічними показниками, кількість свідоцтв платника ПДВ, виданих у першому півріччі 2013 року, зросла на 52 %.

Загалом, станом на 1 липня, на обліку Головного управління Міндоходів у м. Києві перебуває 62 847 платників податку на додану вартість.

«Щомісячно у Києві реєструється близько півтори тисячі нових платників податку на додану вартість. Така позитивна динаміка викликана перш за все спрощенням реєстраційних процедур», – повідомила начальник Головного управління Міндоходів у м.  Києві Ірина Носачова.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Міндоходів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.