Стало відомо, хто зняв нардепа «Свободи» Ханенка голим

21 серпня 2013, 13:37
Власник сторінки
0
418

Голе фото свободівського нардепа С.Ханенка зняв його помічник, який займався з ним коханням в кабінеті ВР України

Нещодавно сторінки Інтернету «порадували» відверті еротичні фото народного депутата України, представника ВО «Свобода», С.Ханенка.
За інформацією близького до депутата свободівця оточення, такі фото відзняв його особистий помічник. Доволі цікава також звістка про те, де саме зроблені такі фотокартки – службовий кабінет народного обранця в Комітеті з питань охорони здоров’я Верховної Ради України.

Цікаво: за яких обставин та з якою метою це трапилося!? Може для того, щоб залишити згадані фото комусь на довгу пам'ять чи на згадку про якісь педантичні та доволі «зрозумілі» моменти особистого життя?
Та відповідь, як з’ясувалося, доволі інтригуюча – пан Ханенко, в перерві між «кропітким», «щільним» і «напруженим» робочим процесом, любить себе побалувати та розслабити заняттям «блакитним» коханням все з тим же своїм помічником!
В той же час, варто також зауважити, що дуже смілива і комічна реакція прес-служби самої ВО «Свобода» на поширення таких відвертих фото, а саме: «Ми не коментуємо дурниці. Такі речі не варті уваги.». Та невже свободівці і справді вважають такими, що не заслуговують на увагу, нетрадиційні витівки свого «ярого» представника?
Невже націоналістичні переконання «Свободи» настільки змінилися, що пріоритетом у сімейному та інтимному житті для них виступають не жінки, а чоловіки? Або, можливо, це фото просто намагання наслідування сумнозвісних «Femen» в їх постійній боротьбі за власні ідеї і переконання.
А оскільки груди чоловіку демонструвати не раціонально та навіть безглуздо, то Ханенко вирішив продемонструвати іншу частину свого тіла, яка, напевно, покликана стати певним символом опозиційної боротьби ВО «Свобода» за демократичні засади існування нашого суспільства.
Залишається побажати пану Ханенку світлого розуму, побільше жінок поблизу та не забувати на якій посаді і для чого він перебуває!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: народний депутат,секс-меншини,помічник,Ханенко,оргії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.