Співав увесь Майдан

25 серпня 2013, 23:37
Власник сторінки
Продюсер, PR-щик, журналист, писатель. www.ria-sensation.com
0
455

Без Катерини Бужинської, талановитої патріотичної душі української нації, важко уявити державні свята та українську культуру, яка починається у серці кожного з нас, бо Україна – це ми!

LcT2V7b4_O0

На День незалежності України погода не порадувала, а небо затягнулось хмарами. Та народним гулянням нічого на завадило, грілися піснями та танцями, як це подобає українцям. Цьогорічний Всеукраїнський «Парад вишиванок» був ще яскравішим та масштабнішим.  Кращі майстри з’їхалися з усіх куточків країни. Тисячі учасників у вишиванках пройшлися парадом по центральним вулицям столиці.

CZ__YPdRlfo

Разом із зірковою гостею  «Параду вишиванок» Заслуженою артисткою України Катериною  Бужинською відзначали свято незалежності. Співачка витримала суворий дресс-код параду  і була у розкішній сукні-вишиванці. Одна з найпопулярніших пісень «Як у нас на Україні» звучала скрізь і всюди у цей святковий день. Ще не встигла Бужинська презентувати нову пісню «Україна — це ми», а вона уже стала популярною і народною, співав увесь Майдан, і навіть вийшло сонце.

Під час святкувань  та концертної програми глядачі підспівували не всім, а лише обраним: Катерині Бужинській, Веркі Сердючкі, Потапу та Насті Каменській.

Без Катерини Бужинської, талановитої патріотичної душі української нації,  важко уявити  державні свята та українську культуру, яка починається у серці кожного з нас, бо Україна – це ми!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.