Тягнибоку не вистачає на бензин для його Теквої?

29 серпня 2013, 22:12
Власник сторінки
0
223

Керівники "Свободи" зобов’язали обласних голів приваблювати бізнесменів і збирати гроші

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок серед близького оточення однопартійців та партнерів по бізнесу визнав провал ідеї з об’єднанням опозиційних сил та підтвердив безперспективність його участі у президентській кампанії 2015 року.

Зокрема, О.Тягнибок закликав однопартійців зорієнтувати основну увагу на зборі коштів серед українців, які підтримують партію, поки інформація щодо партійної кризи не набула широкого поширення серед електорату.
 З цією метою, головам обласних осередків ВО «Свобода» надійшла вказівка центрального проводу партії активізувати роботу із створення нових первинних осередків на місцях, при цьому, при наборі нових прихильників, наказано приймати до лав партії тільки представників малого й середнього бізнесу, власників й адміністраторів ринків та автотранспортних підприємств, які мають можливість сплатити «вступні» і в подальшому надавати систематичну спонсорську допомогу.
Зазначена партійна директива викликала обурення серед представників нижчих ланок «Свободи» та підірвало довіру до керівництва партії, особливо після відмови одного з ідейних засновників сучасного українського націоналізму - Левка Лук’яненка, підтримати Олега Тягнибока та його виступу в підтримку іншого потенційного кандидата у Президенти України – Віталія Кличка.
Деякі районні і поселкові осередки «Свободи» підготували заяви про масовий вихід з лав партії, оскільки не мають можливості виконувати фінансову «рознарядку» (для районного проводу норматив складає 100 тис. гривень на місяць), а керівники чотирьох обласних проводів (Харківський, Донецький, Херсонський й Миколаївський) взагалі наполягають на проведенні незалежного аудиту партійних витрат, оскільки за підрахунками місцевих спеціалістів видатки за всіма статтями, в т.ч. на організацію масових оплачуваних заходів, не перевищують 8% (!!!) від партійних внесків і спонсорської допомоги, яка надійшла до партійної казни із початку 2013 року.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Херсон,ВО Свобода,Тягнибок,Харків,Протистояння,Донецьк,Миколаїв,збір коштів,партійні фонди,масовий вихід з лав партії,необхідність,фінансовий аудит
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.