Тікай, Вітя, тікай

21 лютого 2014, 22:09
Власник сторінки
0
612

Харків не хоче виконувати функцію, яку на нього поклали більшовики для імітації розколу України. Харків повстав. Нехай тепер свої з’їзди-сходки проводять в Калузі.

Загнати в стійло Україну Кремль не зміг. Зараз намагаються розіграти сепаратистську карту. Янукович вже вилетів до Харкова. Там завтра збираються провести другий Сєверодонецьк. 
На цьому фоні дуже вчасно прозвучала емоційна заява сотника зі сцени Майдану про ультиматум: відставка до 10.00 22 лютого, або збройний наступ. У разі реалізації задуму, Харків отримає «правильну» картинку з Києва і почне реалізацію сценарію розколу. 
Дуже схоже на те, що Київ Янукович вже практично здав. 
Чи підпише він ті закони, які прийняла 21 лютого Верховна Рада? Дуже сумніваюся. Думаю, він того робити не збирається. 
Я не цинік і вважаю, що Янукович має бути покараний за вбивства українців відповідно до законів військового часу. Суд громади без альтернатив, без Гааги та іншої маячні, де він зможе користуватися послугами юристів, цинічно брехати, щоб врятувати свою шкуру і так далі. Європа надто мало зробила для того, щоб нам допомогти, щоб мати право вимагати від нас взагалі чого небуть. 
Але зараз перед нами стоїть питання збереження держави, за яку ми боремося, за яку погинули наші товариші. Не думаю, що вони хотіли б, щоб Україна розвалилася. 
Овоч втік, наступати нікуди. Нема на кого. Хто хоче воювати, нехай їде в Харків. Погроми в Києві будуть безцільними та шкідливими з точки зору політики. Допущення насильства завтра буде величезною історичною помилкою. 
Разом з тим, хто піде в «збройний наступ». «Правий сектор», відмежувався, «Свобода» попри 16 загиблих партійців не стане підставляти під кулі решту і взагалі, також більш, ніж зацікавлена в збереженні цілісності і державності, розуміє ризики. 
Якщо знайдеться група в сто-двісті-триста чоловік, які реально підуть в збройний наступ, гадаю, до урядового кварталу вони не дійдуть. Самооборона їх роззброїть. Якщо буде сама сумніватися, то прибіжить Парубій, все на пальцях пояснить. І заспокояться або всі, або самооборона, яка знову ж таки нікого громити порожній урядовий квартал не пустить. 
Притягти туди «тітушок» під виглядом самооборони теж буде нереально. Київ контролюють повстанці, та й «простітушки» не самогубці. Їх просто розчеплять на молекули. 
Ну і ще. Харків не хоче виконувати функцію, яку на нього поклали більшовики, зробивши його столицею маріонеткової радянської республіки для імітації розколу України. Харків повстав. Нехай тепер свої з’їзди-сходки проводять в Калузі. 

http://www.youtube.com/watch?v=s72NLnabzcY#t=26


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.