Аргентинські мандри

02 квітня 2012, 13:40
Власник сторінки
0
677
Аргентинські мандри

Про те, як український пластун ходив на найвищу вершину Аргентинських Анд – г. Аконкаґуа – погаслий вулкан, що знаходиться в провінції Мендоса, висотою 6962 м.

Про цю людину та її походеньки;) в пластовому та й поза пластовому народі “ходять” чимало легенд і переказів:) Про нього сміливо можна сказати – справжній Бурлака. 

25 січня 2012 року він з групою туристів підкорив найвищу вершину Аргентинських Анд – г. Аконкаґуа – погаслий вулкан, що знаходиться в провінції Мендоса, висотою 6962 м.


Ігор розказує:
...Коли я отримав список обов`язків, я спочатку подумав, що то нереально все виконати. Було навіть страшно, але можливість сходити на гору перемогла! На початках відносини в команді були важкі, але згодом все стало на свої місця, і навіть чимось нагадала гуртковий табір! Люди надзвичайно вольові та самоутверджені. Це їм дуже допомагало протягом всього часу мандрівки і стало кардинальним при сходженні, оскільки ми навіть встигли на 3 дні обігнати всі групи, які йшли паралельно знами за ідентичною програмою.

Відзначу також, що лізли ми далеко не найпростішим маршрутом. Я також здивований і від фізичної підготовки людей, які у 80% не мали жодного попереднього гірсько-висотного досвіду. Хоча, здається, до розвалу Союзу, ми всі були спортсменами ;) 

А це - Казахстан, Киргистан, сходження на Пік Леніна


Далі - Непал

Ось такі мандри та мандрівники.

Мандруйте - і буде вам щастя;)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
ТЕГИ: Гори,Пласт,мандрівки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.