«СтратегіЯ»: молодь крокує у майбутнє!

10 квітня 2012, 11:58
Власник сторінки
Народный депутат Украины VII созыва, Первый заместитель Председателя Комитета ВР по вопросам бюджета
0
1460

Освічені, культурно і духовно розвинені молоді покоління є найкращою запорукою щасливого майбутнього України.

Із задоволенням відгукнулася на пропозицію ввійти до складу журі Першого Київського конкурсу молодих дослідників «СтратегіЯ» у номінації «Гостинне місто».

Насамперед, варто було скористатися можливістю ознайомитися з новими ідеями щодо розвитку та облаштування нашої столиці від учасників конкурсу – старшокласників та молоді студентського віку. А ще цікаво було поглянути на творчість юних дарувань з двох зовсім різних кутів зору: як колишнього підприємця і як нинішнього державного службовця.

Завжди була впевнена, що наша країна багата талантами, які черпають творчі сили і наснагу від рідної землі. Підтримка юних дарувань є одним з моїх особистих пріоритетів, і ключовим напрямом діяльності Благодійного фонду «Батьківська земля», який я очолюю. Адже освічені, культурно і духовно розвинені молоді покоління є найкращою запорукою щасливого майбутнього України.

Очікування мене не підвели! Розмаїття креативних і цікавих ідей виявилося просто вражаючим. А детальні, ретельно виважені економічні розрахунки, якими підкріплювалися окремі проекти, яскраво підтверджували серйозність прагнень конкурсантів досягнути втілення їхніх задумів. І це надзвичайно важливо: не подавати великі надії, а намагатися зробити маленьку справу..

Не буду розкривати секрети того, що відбувалося у півфінальному турі конкурсу. Зовсім скоро його транслюватимуть в ефірі ТРК «Київ». Не пропустіть! Буде цікаво!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Бизнес-блоги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.