Його хочуть зробити монополістом?

12 вересня 2012, 07:57
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
990

Хроніка пікіруючого Укртлекому: день шостий

Сьогодні о 12.07. виповнюється шість діб відколи я поінформував Укртелеком, що у мене немає інтернету. Відтоді я чую обіцянки, що найближчим часом мені все вправлять.

Сьогодні  у інформаційному центрі компанії  я поцікавився, чи можна підключитися до інтернету. Мені відповіли «Так» повідомили, що   це візьме від 3 до 7 днів.

Виходить, що якби я після зникнення у мене  інтернету подав заявку, то вже сьогодні мав би шанс його отримати, адже сьогодні починається сьома доба без всесвітньої мережі у мене вдома.

Але мене вже не сумно і не смішно. Просто цікавить відповідь на питання: як таке може бути в наш час?

Хоч у нас і дебільний капіталізм під керівництвом покращувачів, але конкуренція така сяка є. Компанії борються за споживачів. А тут такий явний пофігізм.

Може, президент має намір видати  указ  про ліквідацію інших провайдерів і залишить Укртелеком монополістом? Тоді йому і справді можна плювати на споживачів. Нікуди вони від нього не дінуться.

Докладніше тут

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.