Хроніка пікіруючого Укртелекому: день четвертий

10 вересня 2012, 09:43
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
1386

Але в мене була вже така історія з CDMA- Україна. Тепер мене уже рік дістає колекторська фірма «Промо колект капітал». Вона обіцяє посадити мене за грати.

Я вже не дратуюся. Мені це вже стає цікавим. Уже чотири доби як я не маю доступу до інтернету.  Спочатку казали, що за добу все мають виправити. Потім казали, що протягом трьох діб. Тепер кажуть, що все має відбутися в рамках десяти діб.

А ще обіцяють, що майстри мені перетелефонують і все розкажуть. Ніхто не телефонує. Сьогодні оператор повідомив, що він оформив скаргу від мого імені. І ось тепер точно мають перетелефонувати.

Ніхто не дзвонить. Втім, на фіга мені їхні дзвінки? Мені інтернет потрібний.

Намагався користуватися Київстаром, використовуючи телефон як модем. Воно, звісно, з’єднує, але в мережі тримає не більше п’яти хвилин в кращому випадку. А зазвичай через хвилин дві викидає. Оператори цієї шановної компанії пояснюють, що це перевантаження мережі. І тут їхньої вини немає.

Мені здається, що подбати про те, аби мережа не перевантажувалася – це обов’язок фірми. Чи, може, я помиляюся?

Хоча я пов'язаний з Укртелекомом контрактом, згідно з яким мушу два роки користуватися його послугами (більше півтора вже минули), але закон про права споживачів дає підстави для розірвання угоди, якщо послуги надаються неякісно.

Але в мене була вже така історія з CDMA- Україна. Тепер мене уже рік дістає колекторська фірма «Промо колект капітал». Вона обіцяє посадити мене за грати. Мої пропозиції звернутися до суду вони ігнорують. Зрозуміло, що програють. Тож тупо тиснуть.

Мабуть, можна відмовитися від Укртелекому, то є ризик, що з`являться ще одні тупі колектори, які будуть діставати ідіотськими погрозами. Їм, звісно, легше віддатися, ніж пояснити, що ти їх не хочеш. Але я віддаватися не хочу принципово, бо насолоду від цього отримають тільки вони.

Докладніше тут

Писано з торгівельного центру «Аладін» на  Осокорках. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.