Я за легальну проституцію, а ви?

02 червня 2011, 10:22
Власник сторінки
журналіст
0
2540

Сьогодні вже 36 рік поспіль світ відзначає професійне свято людей, що продають секс за гроші - День проститутки. Проституція незнищенна - беззаперечний факт. І якщо неможливо заборонити найстарішу професію, то потрібно дозволяти.

Цифірькі

 

Світова індустрія любові на продаж щороку заробляє приблизно 100 млрд доларів, для порівняння це два з половиною бюджети України 2011. За даними журналу Корреспондент у 2008 році доходи від проституції в нашій країні склали  порядка 700 млн євро. Це означає, що наприклад за німецькими ставками податків для повій, бюджет України недоотримав 350 млн євро.  

Фактично за два роки "упорної" праці повій ми могли б збудувати НСК Олімпійський. Хоча цю цифру відразу можна ділити на 10, бо лише 10% повій не мають проблем зі здоров’ям, що могли б завадити отриманню "ліцензій на секс".

У разі ж дозволу, відсоток здорових повій зросте буквально за кілька років, позаяк хворих на венеричку замінять здорові наступниці. Це й же фактор, у свою чергу, приз веде до поступового зменшення кількості неофіційних повій та публічних будинків, бо клієнт який піклується за своє здоров’я буде іти в заклад з державною ліцензією.

Так у минулому році нідерландські учені спільно з венерологами провели дослідження аналізів більше 9 тисяч людей.  І виявили найбільший відсоток зараження "найпопулярнішими" гонореєю і хламідіозом у гомосексуалістів - 14%, далі за ними йдуть гетеросексуали - близько 10%, і лиш потім повії з результатом менше 5%.

Крім того при легалізації працівниці зможуть мати нормальні соцгарантії і реально надіятися на пенсію. бути застрахованими від травм на виробництві, матимуть свою профспілку, яка захищатиме соцправа.  Ніби смішно, але це реально актуальні проблеми.

Що ж робити??

Потрібно просто прийняти банальний закон про проституцію, який наприклад обмежував зонально. чи пак географічно дозволені місця розташування публічних будинків. Повіям видати державні ліцензії на роботу, з якими вони можуть працювати у будь якому з офіційних будинків розпусти. Ліцензія стане такою собі соціальною карткою повії. На ній буде реєстр усіх медоглядів дівчини(а може і хлопця), вона ж буде наприклад працювати як пенсійна карта і як кредитна:)


При цьому кожна повія буде офіційно платити як податки, так і плату за користування номером у публічному будинку. При цьому повії можуть бути вільними про що зазначив вище. так і приписаними до певного закладу розпусти. В такому разі їх можна віддавати згідно договору і по чекам на аутсорсінг(наприклад, на вечірку чи у готель)


Не завадило б і розробити програму екстрених тестів здоров'я. завдяки яким можна було б перевірити як повію так і потенційного клієнта на венеричні хвороби наприклад за 10 хвилин, поки обидва  будуть пити афродезіаки в очікуванні "свята тіла".

Мораль
А хіба у нашому суспільстві  є мораль? Хіба не ваші попи їздять на крутих тачках і бухать після кожної меси, а ще закривають лікарні в угоду монахів, які їдять шаурму у пост? Хіба не кращу подругу, а може навіть і дружину Христа обізвали повією? Хіба не ваші діти займаються сексом з 12 років? Хіба не ваші батьки і бабусі розказують такі анекдоти, що на Троєщині гопи червоніють? Хіба не ваші чоловіки хоча б раз у житті  заради цікавості знімають собі повію?  Подібні питання можна задавати і задавати...

Про яку мораль,  про які принципи будівників комунізму, чи пак незалежності, про які народні традиції можна після цього говорити? Ви та й Ми нація, яка вже давно забила на все. Ми виживаємо. Для наших жінок у Чехії друкують посібники для повій. Так хіба нам будуть зайвими 200 мільйонів євро які нині ідуть в кишеню бандитів, що, скоріше за все, мають депутатські мандати.

Так хіба не спокійніше стане спати, коли ми знатимемо, що наші лярви мають соціальний захист? а їхні клієнти можуть безпечно переспати і повернутися в сімейну постіль чистими і здоровими.

Отож, Я за легалайз проституції а ви?? 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: проституция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.