Сімейне підприємництво, Меланхолія Фон Трієра та бізнес-пікнік

18 липня 2011, 06:26
Власник сторінки
журналіст
0
1661

До вашої уваги: чергова порція цікавих та інтелектуальних подій від «Платформи» наступних 7 днів.

Схоже, своєрідним «трендом» цього тижня можна сміливо назвати бізнес та кіно.

Клубна зустріч: "Сімейний бізнес в Україні: мрії та реальність" (18.07.2011 о 19:00)

В рамках роботи Лабораторії "Зроби себе сам" відбудеться засідання "Клубу сімейного бізнесу" на тему: "Сімейний бізнес в Україні: мрії та реальність".

Ви відкрили сімейний бізнес і відразу зіткнулися з проблемою, кому за що відповідати? Ви хочете почати сімейний бізнес, але боїтеся зруйнувати стосунки в родині? Ви сумніваєтеся, чи варто запрошувати родичів в бізнес і на яких умовах? Ви губитеся, як себе позиціонувати і як вибудовувати бренд свого бізнесу? Станьте учасником першого в Україні "Клубу сімейного бізнесу", і ви будете знати про нього все.

Попередня реєстрація учасників за тел.: +380 (98) 298 21 46 або електронною поштою: info@trillium.com.ua. Оплата (100 грн.) здійснюється на місці.

Місце: прес-центр УНІАН (вул. Хрещатик, 4).


Кінопоказ: "Уявіть нас разом" Олівера Паркера (19.07.2011 о 19:00)

В арт-клубі "44" в рамках щоденних безкоштовних кінопоказів демонструватиметься романтична комедія "Уявіть нас разом" (Imagine Me & You), знята режисером Олівером Паркером у 2005 році.

Хек і Рейчел – пара, що здається ідеальною. Вони вже наважуються взяти шлюб, однак вже просто на церемонії Рейчел помічає в натовпі присутніх фігуру, яка змушує її завагатися: а чи того чоловіка вона все-таки обрала?

У головних ролях: Пайпер Перабо, Лена Хеді, Метью Гуд. Хронометраж - 94 хвилини.

Адреса: вул.. Хрещатик 44б. Вхід вільний.


  Кінопоказ: "Меланхолія" Ларса Фон Трієра (20. 07. 2011 о 19:30)

Кіноклуб NoName Club запрошує вас на показ фільму-катастрофи "Меланхолія" режисера Ларса Фон Трієра, знятого у 2011 році.

Меланхолія" – історія молодої жінки Жюстін, що перебуває в депресії (Кірстен Данст, приз у Каннах за найкращу жіночу роль), яка виходить заміж напередодні гіпотетичного Армагеддона. Поки в шикарному замку йдуть весільні гуляння і з'ясовуються непрості сімейні відносини, до Землі летить планета Меланхолія, яка, згідно з прогнозами, принесе на Землю кінець світу. Один із найкрасивіших фільмів Ларса Фон Трієра, що можна порівняти з живописом. "Меланхолія" хоч і говорить майже два з половиною години про кінець світу, марність всього сущого і те, що ми одні у Всесвіті, але вселяє віру в речі абсолютно протилежні.

Реєстрація обов'язкова: надішліть своє прізвище, ім’я та по батькові на електронну пошту: noname@film.ua.

Місце: кінотеатр «Правда» (вул. Закревського, 22). Вхід вільний.



  Тренінг-семінар Іцхака Пінтосевича "Старт до успіху та енергії" (21. 07. 2011 о 19:00)

Проведе тренінг його автор, гуру свого напрямку, тренер особистої ефективності, бізнес-тренер Іцхак Пінтосевич. Його заняття спрямовані на розкриття потенціалу кожної людини, вивчення алгоритмів досягнення цілей і мотивації, отримання заряду натхнення, який змінює життя на краще.

Після закінчення тренінгів учасники отримують додаткові знання та ресурси для досягнення успіху в різних аспектах свого життя: бізнес, здоров'я, особисте життя, творчість, відносини, духовне життя.

Захід відбудеться у 4-му конференц-залі 1-го павільйону МВЦ. Тривалість: 3,5 години.

Вартість: 200 гривень – при сплаті на місці, 150 грн. – при сплаті заздалегідь. Для участі необхідно зареєструватися на сайті або за телефоном: +380 (67) 376 95 76.


  Кінопоказ: "Зоряний шлях" Дж. Дж. Абрамса (22. 07. 2011, о 19:00)
В арт-клубі "44" демонструватиметься стрічка 2009 року "Зоряний шлях" (Star Trek), знята режисером Джефрі Джейкбом Абрамсом.

Одинадцятий повнометражний науково-фантастичний фільм, дія якого відбувається у світі Зоряного Шляху (Star Trek), всупереч очікуванням не є безпосереднім приквелом до оригінального серіалу. Натомість він створює альтернативну тимчасову лінію.

Стрічка була високо оцінена критиками, номінована на чотири "Оскари" і отримала один із них ("за найкращий грим").

Адреса: вул.. Хрещатик 44б. Вхід вільний.


  Зустріч MBA Community. Бізнес-пікнік (23. 07. 2011 о 12:00)

Компанія MBA Strategy пропонує всім охочим відвідати зустріч із випускниками провідних бізнес-шкіл та представниками компанії на природі. Це новий формат проведення бізнес-подій, який дозволяє вам поспілкуватися з фахівцями, дізнатися все, що вас цікавить, у невимушеній, дружній атмосфері.

Щоб узяти участь у зустрічі, треба зареєструватись. Після реєстрації ви дізнаєтеся про місце проведення заходу.

По більш детальну інформацію звертайтеся до менеджера компанії MBA Strategy Володимира Потапенка, електронна пошта: potapenko@mbastrategy.ua, тел. +380 (66) 267 02 01, Skype: potapenko.vv.

Вартість: 50 грн.


Решта – незмінно. Всі цікаві події – на www.platfor.ma
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.