Літературна вечірка, 4 кімнати та цілі для об'єднання українців

25 липня 2011, 08:12
Власник сторінки
журналіст
0
1403

Команда проекту Платформа як завжди ділитися з вами найцікавішими подіями Києва поточного тижня.

Цього разу можна відпочити від бізнесу, натомість занурившись у поезію, кіно, історію та навіть політику.

Літературна вечірка Poetry Content (25. 07. 2011 о 20:00)

Проект 50/50 (Катя Бабкіна/Маша Драгіна), Global Logic Ukraine та Міжнародний поетичний фестиваль Meridian Czernowitz запрошують діджеїв та віджеїв, фотографів, аніматорів, режисерів, операторів та просто творчих людей на літературну вечірку Poetry Content.

Катя Бабкіна та Маша Драгіна представлять свої тексти, а також спробують надихнути гостей на створення відеоарт-продукту за цими текстами. Підготовані за мотивами вечірки роботи зможуть взяти участь у конкурсі від Meridian Czernowitz, а також отримають шанс бути представленими на міжнародних поетичних і відеоарт-фестивалях.

Вечірка відбудеться на даху офісу Global Logic Ukraine (вул. Миколи Грінченка, 2/1). Участь у заході безкоштовна, однак необхідна попередня реєстрація за тел.: +380 (67) 753 02 14.


Екскурсія: "Тут бродить пам'ять минулих років..." (27. 07. 2011 о 18:45)

"Цікавий Київ" пропонує гостям та киянам незабутні прогулянки містом, а також лекції з цікавими розповідями про історію і сьогодення столиці. Цього разу організатори запрошують на екскурсію "Тут бродить пам'ять минулих років...", яка є «новачком» проекту і проводитиметься вперше.

Екскурсія немов створена для теплої пори року, коли сховатися від жарких сонячних променів можна з користю і для розуму, і для душі. Сховатися – тому що, крім вулиці Грушевського, учасники прогуляються трьома дивними парками: Маріїнському, Міському (Царському) і Хрещатому (Купецькому).

Зустріч групи: біля Будинку офіцерів (вул. Грушевського 30\1). Запис до групи – на сайті організатора. Вартість – 50 грн.



Зустріч: "Цілі, які можуть об'єднати українців по всій країні та шляхи їх досягнення" (27. 07. 2011 о 20:00)


Polit Club запрошує вас взяти участь у черговому засіданні, учасниками якого стануть такі експерти:
Олег Рибачук, засновник та керівник громадської організації "Центр UA", один з ініціаторів Громадської кампанії "Новий Громадянин";
- Ольга Лень, головний редактор Інтернет-видання "Newsru.ua".
Також вже традиційними гостями будуть Микола Княжицький, Соня Кошкіна та Сергій Висоцький.

Модератором дискусії буде Віталій Портніков, головний редактор телеканалу TVi.

Зустріч буде відкритою, тож запрошуються усі охочі. Для гостей засідання – це можливість поставити питання або додати влучну репліку під час обговорення, а також нагода поспілкуватися особисто з гостями після закінчення головної частини за чашкою кави.

Місце: Aroma Espresso Bar (вул. Мечникова, 3).


Кінопоказ "4 кімнати" (Андерс, Роквелл, Родрігес, Тарантіно) (29. 07. 2011 о 19:00)

В арт-клубі "44" в рамках щоденних безкоштовних кінопоказів демонструватиметься стрічка "4 кімнати", знята 4 режисерами (Елісон Андерс, Олександр Роквелл, Роберт Родрігес, Квентін Тарантіно) у 1995 році.

Весела комедія складається з чотирьох новел (кожен режисер зробив по одній), пов'язаних одним героєм — коридорним Тедом, що вийшов на роботу напередодні Нового року. Незважаючи на всі сумнівні пригоди, він зберігає незворушність у будь-яких неймовірних ситуаціях.

У головних ролях: Тім Рот, Мадонна, Іона Скай, Антоніо Бандерас та інші.

Адреса: вул. Хрещатик, 44б. Вхід вільний.


Суботня дискусія: колекція PinchukArtCentre (30. 07. 2011 о 17:00)

Щосуботи о 17:00 у PinchukArtCentre традиційно відбувається обговорення однієї або декількох робіт виставки, у якому беруть участь представник арт-центру та відомий гість, який представляє одну з культурних сфер (література, галереї, телебачення тощо). Цього разу дискусію поводитиме генеральний директор ПінчукАртЦентру Екхарт Шнайдер. Сама ж зустріч проводитиметься у форматі діалогу між ним і відвідувачами і буде присвячена роботам з проекту «Collection Platform 1: Циркуляція».

Місце: PinchukArtCentre (вул. Червоноармійська/Басейна, 1/3-2). Вхід вільний.


Майстер-клас з фотографії "Зйомка предметів" (30. 07. 2011 о 12:00)

Національна мережа магазинів побутової електроніки "Ельдорадо", журнал Photographer і компанія Samsung запрошують вас відвідати унікальні майстер-класи "Ваше Фото", які проводяться для всіх, хто хоче створювати чудові фотографії.

Організатори опрацьовували програму з метою досягли балансу цікавості та корисності як для новачків у фотографії, так і для фахівців. Крім того, майстер-класи проводитиме відомий український фотограф Сергій Галушка, який не тільки поділиться власним досвідом, але й допоможе вам вивчити вашу фотокамеру.

Заняття відбудеться на 2-му поверсі ТЦ "Плазма" (супермаркет "Ельдорадо"). Вхід вільний.

Всі цікаві події – а їх більше, ніж здається – на www.platfor.ma.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.