Доказ для Януковича

01 серпня 2011, 04:26
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
4557

В Донецьку хотіли вбити журналіста

Віктор Янукович постійно просить, щоб йому надавали докази придушення свободи слова. Коли йому їх надають, він мовчить, мов риба. Тепер ось, так би мовити,  стався доказ у його рідному Донецьку. Тут ледь не вбили журналіста Олексія Мацуку. Йому завалили двері мішками і підпалили їх. На щастя, його в цей час не було вдома.

Наш колега Сергій Андрушко з телеканалу СТБ  нагадав, що це той самий журналіст, який зафіксував на відео і виклав в Інтернет дорогуще авто колишнього губернатора Донецької області Анатолія Близнюка після того, як той запропонував донечанам скинутися для ремонту доріг.  Журналіст  зафіксував як помічниця депутата голосує замість нього на сесії. Він проводив інші розслідування в Донецьку.

Отож, Віктор Янукович отримав черговий доказ. Думаю, що він зобразить праведний гнів, дасть вказівку головному міліціонеру Анатолію Могильову розібратися з цим і забуде. Міліція зімітує розслідування і покладе справу під сукно. Бо там же ж не просто замах, а писака посмів образити своїх рідних донецьких пацанів. Писака має відповісти за базар. Правда, пане президенте?

Якщо раптом злочин розкриють, то я присягаюся вибачитися перед Віктором Януковичем за підозри в його нелюбові до журналістів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.