Щоб Азаров з Тігіпкою так за пенсією стояли

26 серпня 2011, 20:03
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
3371

враження приватного підприємця


        Я у п’ятницю пішов як приватний підприємець до податкової, щоб отримати Витяг з єдиного державного реєстру. Досі було собі Свідоцтво про державну реєстрацію. Тепер Тігіпки з Азаровим через податковий кодекс його скасували і запровадили Витяг. Питається: для чого?

         Та все дуже просто. За витяг  треба заплатити 57 грн.80  коп. Тобто всі мільйони приватних підприємців вносять ці гроші до бюджету. Уявляєте, скільки це на шару держава стягне з нас бабла до бюджету!

         Але це іще не все. Я прийшов до Дарницької податкової о 9-й ранку. А пішов десь біля третьої дня. Згідно з графіком, працівники-податківці видають Витяги до 13.00. Але в  цей час у них висла база і висіла більше половини їх робочого часу. Оці працівники хотіли завершити свою роботу о 13.00., але їхній начальник дав вказівку і вони мусили видавати Витяги до кінця робочого дня. Навіть серед податківців трапляються великодушні. :))))

До речі, люди в черзі казали, що база так висне щодня. А база ця всеукраїнська. Тобто по всій країні приватні підприємці киснуть у величезних чергах лише через те, що азаровці (ДПА – це дітище Азарова) вмію здерти зайві бабки з нашого брата, але налагодити нормально роботу – не вміють.

         Так оце хочу побажати Тігіпці з Азаровим (Маразмовим), щоб вони втратили всі свої статки і так в чергах стояли по свою убогу пенсію, яка випливатиме їм з їхньої бездарної пенсійної реформи.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.