Власний бізнес, дискусії про секс та незалежність

05 вересня 2011, 08:01
Власник сторінки
журналіст
0
2958

Цього тижня ви зможете стати учасником дискусій на різноманітні теми, послухати незвичну музику та торкнутися прекрасного.


 
  Презентація книжки Віталія Жежери "Господні комарики" (5. 09. 2011 о 18:00)


Про видання, спільний проект "Газети по-українськи" та видавництва "Нора-Друк", розповідатимуть: автор Віталій Жежера, менеджер зі зв'язків з громадськістю "Газети по-українськи" Ельдар Сарахман та головний редактор видавництва "Нора-Друк" Елеонора Симонова.

Місце: Книгарня "Є" на "Золотих воротах" (вул. Лисенка, 3). Вхід вільний.


  Вебінар: "7 кроків до початку власного бізнесу" (6. 09. 2011 об 17:00)

Kovalchuk Business-Direct center починає серію вебінарів на найбільш затребувані клієнтами теми.

Долучитися до онлайн-семінару бізнес-тренера Тетяни Ковальчук "7 кроків до початку власного бізнесу" зможуть ті користувачі, які є фанами центру у Фейсбуці або фоловерами в Твіттері. Читати про умови акції.

Вартість: безкоштовно.


  Дискусія: "20 років незалежності України: що далі?" (6. 09. 2011 о 18:00)

У дискусії візьмуть участь директор Ґете-Інституту в Києві Вера Багаліантц, експерт-дослідник Інститут демократії Наталія Беліцер, політик Олесь Доній, письменник Олександр Ірванець, журналістка Соня Кошкіна, громадський діяч Кирило Савін, політолог Володимир Фесенко та політик Тарас Чорновіл.

Організатори звертаються до вас із проханням попередньо підтвердити участь до 5 вересня 2011 за електронною адресою Andriy.Makarenko@ua.boell.org. Телефон для довідок: +380 (44) 390 70 78.

Адреса: вул. Волоська, 12/4. Вхід вільний.


  Зустріч з музикантами гурту "С.К.А.Й." (7. 09. 2011 о 19:00)

У рамках проекту молодіжних творчих вечірок Skeemans Art Nite відбудеться зустріч з гуртом "С.К.А.Й.". У відвідувачів буде можливість поспілкуватися з музикантами особисто та дізнатися кілька секретів успіху від директора і продюсера  Олексія Руденка.

Місце: Будинок культури "Київприлад" (вул. Виборзька, 82). Вхід вільний.


  Дискусія: "Про секс – говорити" (08. 09. 2011 о 18:00)

Останнім часом у серйозних книжках усе більше говорять "про це". Задоволення і секс, ґендерні взаємини та забобони, самотність сучасної людини та міський анонімат, самоконтроль і відсутність свободи тіла. Список можна продовжувати.

Чи готова світова та українська гуманітаристика до розмови на ці теми? Чи існує відповідна мовна традиція? Хто має першим озвучувати незвичні "сороміцькі" слова та твердження? Перекладачі, літературознавці, публіцисти спробують відповісти на ці запитання.

У дискусії візьмуть участь: Андрій Бондар, Зоя Борисюк, Володимир Панченко, Ростислав Семків. Модератор розмови – Ірина Славінська.

Місце: Книгарня "Є" на "Золотих воротах" (вул. Лисенка, 3). Вхід вільний.


  Концерт гурту "Куклы Клауса" (9. 09. 2 011 о 19:00)

Гурт "Куклы Клауса" з'явився восени 1995 років в місті Севастополі. C 2005 років діяльність групи зосереджена в Києві. Те, що починалося як арт-панк, поступово наповнилося елементами інших стилів, але в основі це, як і раніше, панк – музика людей, які не бажають брати участь у тому, що відбувається довкола.

Прості слова, зрозумілі сюжети, жорсткий звук і нервові рухи – все це частини живого механізму, що перемелює дійсність.

Місце: Underground Music Hall (пр-т Московський, 13в). Вартість – 35 грн.

www.platfor.ma.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.