Зустріч з послом Євросоюзу, Київський кінофестиваль та дзеркальна вечірка

19 вересня 2011, 09:43
Власник сторінки
журналіст
0
910

Команда проекту "Платформа" презентує традиційну добірку найсвіжіших освітніх подій Києві найближчих днів.

Цього тижня ви зможете як подискутувати про серйозне з повідними фахівцями, так і вдало розслабитись на оригінальних вечірках чи за переглядом короткометражок.


Зустріч з послом Євросоюзу Жозе Мануелем Пінту Тейшейрою (19. 09. 2011 о 18:00)

Книгарня "Є" та журнал "Український Тиждень" запрошують на зустріч з послом Євросоюзу Жозе Мануелем Пінту Тейшейрою в рамках спільного проекту "Європейський досвід".

Тема зустрічі – "Сучасний стан відносин України та ЄС".
Книгарня "Є" та журнал "Український Тиждень" запрошують на зустріч з послом Євросоюзу Жозе Мануелем Пінту Тейшейрою в рамках спільного проекту "Європейський досвід".

Тема зустрічі – "Сучасний стан відносин України та ЄС".

Місце: Книгарня "Є" (вул. Лисенка, 3). Вхід вільний.


Короткометражні стрічки конкурсної програми ІІІ Київського міжнародного кінофестивалю (20. 09. 2011 об 11:00)

16-22 вересня в Києві проходитиме ІІІ Київський міжнародний кінофестиваль, у рамках якого відбудеться показ короткометражних стрічок, що ввійшли до конкурсної програми. Серед них такі стрічки:
- "Таємний друг" (реж. Флавіо Алвес; США, Бразилія, 2011).
- "Хороший хлопчик" (реж. Блейк Рітсон, Ділан Рітсон, Бен Манлі; Велика Британія, 2011).
- "Контрольоване спалювання" (реж. Ден Ван Верт, США, 2010).
- "Врятована" (реж. Марія Морозова, Україна, 2011).
- "Раптова смерть" (реж. Адам Холл, США, 2010).

Опис фільмів програми можна переглянути за посиланням.

Місце: Музей "Золоті ворота" (вул. Володимирська, 40а). Вхід вільний.


Дзеркальна вечірка: презентація-перформанс Романа Дзядкевича (20. 09. 2011 о 20:00)

У вівторок у рамках мистецького проекту "Арт-тренінґ: урбаністичні ігри" у клубі "Хліб" відбудеться дзеркальна вечірка: презентація-перформанс Романа Дзядкевича.

Перформанс зосереджується на темі дзеркала та віддзеркалення. Митець пропонує гру, в якій усе відбувається у дзеркальному відображенні. Цитати Аліси, Білосніжки, дзеркальне меню та інверсійний ді-джеїнґ відтворять атмосферу "задзеркалля", перебування на зворотньому боці дзеркала.

По додаткову інформацію звертайтесь до Медіа Арт Лаб-Київ за тел.: +380 (44) 332 01 11, +380 (67) 272 01 58, +380 (97) 562 32 61, otsiuk@hotmail.com, manzhali@gmail.com.

Адреса: Xlib Club (вул. Фрунзе, 12), вхід вільний.


Майстер-клас "Мистецтво та наука переговорів за Гарвардською методикою" (21. 09. 2011 о 18:00)

Києво-Могилянська бізнес-школа запрошує управлінців на відкритий майстер-клас "Мистецтво та наука переговорів за Гарвардською методикою".

Професор Роджер Фішер та його студенти розробили та успішно застосували інтерактивну методологію навчання переговорним навичкам через ігрові ситуації, максимально наближені до реальних викликів у переговорах, з якими стикаються управлінці.
Для участі в майстер-клас необхідно зареєструватися. Для цього надсилайте листа Ірині Стефінів на stefiniv@kmbs.com.ua. Необхідно вказати:
- ваше ім’я та прізвище;
- компанію та посаду;
- електронну адресу;
- контактний телефон.

Місце: вул. Волоська 8/5, 4-й корпус, 4-й поверх.


Дискусія: "Еміграція висококваліфікованих кадрів є корисною для економіки України" (22. 09. 2011 о 19:00)

Фонд "Ефективне управління" запрошує усіх охочих долучитися до дебатів на тему: "Еміграція висококваліфікованих кадрів є корисною для економіки України".

Висока якість людського капіталу – необхідна умова економічного зростання. Тому виїзд кваліфікованої робочої сили за кордон традиційно вважають великою проблемою країн, що розвиваються, які програють у конкуренції за кадри більш розвиненим країнам.

Водночас, за умов глобалізації з'являється новий погляд на проблему "витоку розумів": еміграція кваліфікованих кадрів дає можливість країнам-донорам здобути істотні переваги. У сучасному світі країна може розвиватися як за рахунок внутрішнього людського капіталу, так і за рахунок використання власних людських ресурсів за кордоном.

Модеруватиме захід журналіст Мустафа Наєм. Для участі необхідна реєстрація.

Місце: вул. Володимирська, 57.

www.platfor.ma.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.