Тлумачення сновидінь, мистецький маркетинг та Нове німецьке кіно

10 жовтня 2011, 08:10
Власник сторінки
журналіст
0
961

Чергова добірка подій Платформи - здебільшого мистецька. Ви зможете послухати лекцію про російський авангард, поєднання мистецтва та маркетингу, а також встигнути на останній кінопоказ Нового німецького кіно.


Кінопоказ: "Троє" Тома Тиквера (10. 10. 2011 о 19:00)


Стрічка 2010 року "Троє" Тома Тиквера – останній кінопоказ фестивалю "Нове німецьке кіно". За жанром – романтична комедія. Номінація "Золотий Лев" Венеційського кінофестивалю, учасник Одеського міжнародного кінофестивалю.

Ханна, ведуча інтелектуального шоу, та арт-інженер Симон багато років живуть разом і цілком щасливі. Проте в їхніх стосунках не все ідеально: марні спроби виправити помилки молодості, відсутність дітей, романи на стороні... Усе змінюється, коли у їхньому житті з’являється блакитноокий науковець-генетик Адам. Для кожного з них він стає більше, ніж другом, і цей любовний трикутник може виявитися не зовсім традиційним…

Місце: кінотеатр «Київ» (вул. Велика Васильківська, 19). Вартість – 40 грн.


Міжнародні освітні стипендійні програми: знайди своє місце у світі (12. 10. 2011 о 19:00)

Ви вірите, що досвід навчання чи дослідження за кордоном зробить ваше життя більш розмаїтим? Прагнете, аби перед вами постали нові виклики? Ви можете і не здогадуватися, скільки грантових можливостей існує перед українськими студентами, викладачами, активістами громадянського суспільства чи просто людьми, які хочуть активно жити.

Вчитися ніколи не пізно – і ви можете в цьому переконатися!


 Вартість – 99 грн. КУПИТИ КВИТОК


Лекція: "Зародження пластичних інновацій. Російський аванґард" (13. 10. 2011 о 19:00)

Культурний Проект запрошує прослухати третю лекцію курсу "Історія мистецтва ХХ століття" на тему: "Зародження пластичних інновацій. Російський аванґард", що відбудеться у четвер, 13 жовтня, о 19:00. Лектор – Олена Боримська.

Перше відвідування лекції курсу є безкоштовним. Реєстрація – info@culturalproject.org.

Місце: "Український дім" (вул. Хрещатик, 2). Вартість – 150 грн.

Лекція: "Тлумачення сновидінь" (15. 10. 2011 о 10:30)

У жовтні Вища психологічна школа запускає проект "Фрейдизм", у рамках якого відбудеться 16 зустрічей, які можна відвідувати у вільному режимі, оплачуючи кожну окремо, або купити абонемент на всі зустрічі за 1400 грн.

Цей відкритий проект присвячений загальній теорії психоаналізу. Фрейдизм – традиція, заснована на використанні психоаналітичної теорії Зигмунда Фрейда. Протягом чотирьох місяців ви познайомитеся з обраними і неперевершеними фрагментами загальної теорії психоаналізу, які і сьогодні залишаються надзвичайно актуальними для життя сучасної людини.

Сьома зустріч буде присвячена темі "Тлумачення сновидінь".

Місце: Вища психологічна школа (вул. Вінницька, 10). Вартість – 100 грн.


Лекція: "Мистецтво в системі сучасного маркетингу: чи залишилося в ньому місце для мистецтва?" (16. 10. 2011 о 14:00)

У суботу в Малій галереї Мистецького арсеналу відбудеться лекція провідного російського фахівця з музейного маркетингу, менеджера проектів Фонду Петра Кончаловського Дениса Белькевича "Мистецтво в системі сучасного маркетингу: чи залишилося в ньому місце для мистецтва?"

Денис Белькевич – менеджер проектів Фонду Петра Кончаловського (Москва), член Програмного комітету Communicating the Museum 2011 (Дюссельдорф), гість конференції "Музей в новітньому контексті" на Art Kyiv contemporary 2010, постійний автор журналу Art Ukraine.

Запис на лекцію – за електронною поштою: d.prydybailo@gmail.com.

Адреса: вул. Лаврська, 10, вхід вільний.

www.platfor.ma.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.