Це вам не стадіони збирати

13 жовтня 2011, 22:05
Власник сторінки
литератор
0
1471

Кав"ярня "Каффа де Прованс" продовжує розробляти мистецький напрямок "постдекаданс", що втілюється у літературно-музичні вечори. Нещодавно був вечір романсу. А от 18 жовтня о 19.00 там буде виступати харківський поет Сергій Жадан - сам, один.

У коментах до цього оголошення на спільнотах люди пишуть: "Який дурень додумався запросити Жадана у зал на 30 місць, коли цей поет може збирати стадіони?" (чим він останнім часом і займається) Цей дурень перед вами, і він, тобто я, відчуваю ще й таку провину: у нас, у цій кав"ярні, і без того завжди аншлаги, так що по-хорошому мені треба нишкнути, а не вивішувати ще й тут таку вибухову інфу.  Але хочу сказати, буває всяке. Якщо ви  зараз подзвоните і забронюєте собі місце, то, може, ще й встигнете потрапити на акцію. Принаймні мені цікаво подивитися, що буде.

Ось подробиці:

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.