Нобелівський лауреат, абстракціонізм та міжнародна кіношкола

17 жовтня 2011, 07:56
Власник сторінки
журналіст
0
1421

Проект освітніх подій "Платформа" презентує вашій увазі чергову добірку найцікавіших подій Києва наступного тижня.


Відкрита лекція "Медіа: на чиєму боці правда?" (18. 10. 2011 о 18:00)


У рамках кінофестивалю "Кіномедіа" відбудеться відкрита лекція на тему "Медіа: на чиєму боці правда?". Лектор – Ірена Карпа, співачка, письменниця, журналістка.

По закінченні лекції відбудеться перегляд художнього фільму "Фрост проти Ніксона" (реж. Рон Говард, 2008). Закінчиться зустріч смачним частунком.

Лекція відбудеться в приміщенні Конгрегаційної зали (Староакадемічний корпус) Києво-Могилянської академії.

Контактна особа: Христина Дрогомирецька, PR-менеджер проектів НАМ, тел.: +380 (67) 657 95 15, projekts.nam@gmail.com.

Адреса: вул. Григорія Сковороди, 2, вхід вільний.


Відкриття IV Міжнародної кіношколи (18. 10. 2011 о 19:00)

18-27 жовтня в київському Будинку кіно працюватиме IV Міжнародна кіношкола. Під час відкриття відбудеться прем’єрний показ в Україні фільму-призера XV Міжнародного форуму національних кінематографій "А чи є там театр". Представить фільм режисер-документаліст із Грузії Нана Джанелідзе.

Чотирирічний досвід Міжнародної кіношколи є унікальним, він дозволяє молодим талантам із різних країн зануритися в пізнавальний процес, реалізувати свої творчі можливості та поділитися новими ідеями. Початкуючі режисери, драматурги, критики і продюсери зможуть долучитися до знань і набути неоціненного досвіду визнаних метрів кінематографа.

Адреса: вул. Саксаганського, 6, вхід вільний.


Лекція нобелівського лауреата Жореса Алфьорова "Наноматеріали та нанотехнології" (19. 10. 2011 о 12:00)

19 жовтня відбудеться відкрита лекція нобелівського лауреата Жореса Алфьорова на тему "Наноматеріали і нанотехнології: стан та перспективи".

Жорес Іванович Алфьоров — радянський та російський фізик, лауреат Нобелівської премії з фізики 2000 року за розробку напівпровідникових гетероструктур та створення швидких опто- та мікроелектронних компонентів, академік РАН.

Місце: Велика Фізична аудиторія КПІ.


Лекція: "Точка і лінія на площині. Абстракціонізм, супрематизм" (20. 10. 2011 о 19:00)

Культурний Проект запрошує на четверту лекцію курсу "Історія мистецтва ХХ століття" на тему "Точка і лінія на площині. Абстракціонізм, супрематизм", що відбудеться у четвер, 20-го жовтня, о 19:00. Лектор: Олена Боримська.

Перше відвідування лекції курсу є безкоштовним. Реєстрація – info@culturalproject.org.

Місце: "Український дім" (вул. Хрещатик, 2). Вартість – 150 грн.


Зустріч з істориком Тімоті Снайдером (22. 10. 2011 о 17:00)

Видавництво "Грані-Т", Польський інститут у Києві та Всеукраїнська асоціація викладачів історії "Нова доба" запрошують на зустріч з істориком Тімоті Снайдером (Єльський університет, США), під час якої буде презентовано одразу дві книги автора, перекладені українською мовою – "Криваві землі" та "Червоний князь".

Модератор – доктор історичних наук, професор Ярослав Грицак. До участі в заході запрошені відомі історики, політологи, дипломати, журналісти, видавці.

Адреса: вул. Володимирська, 57. Вхід вільний

http://platfor.ma/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.