Посол Франції, настільні ігри та Шенгенська віза без проблем

24 жовтня 2011, 09:05
Власник сторінки
журналіст
0
2421

"Платформа" презентує нову добірку цікавих та особливих освітніх подій Києва наступного тижня.

  Зустріч бізнес-клубу МІМ-Київ: "Корпоративна соціальна відповідальність бізнесу" (24. 10. 2011 о 19:00)

У бізнес-школі МІМ-Київ відбудеться тематична зустріч бізнес-клубу, присвячена стратегічним питанням розвитку корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). У гості до МІМівської спільноти завітає Христина Батрух (Швейцарія), віце-президент із питань корпоративної відповідальності компанії Lundin Petroleum та член наглядової ради МІМ-Київ.

Мова події – англійська. Під час заходу буде забезпечено переклад.

Обов’язкова реєстрація.

Адреса: вул. Шулявська, 10/12в, Вхід вільний.


  Вечір настільних ігор (25. 10. 2011 о 17:00)

Відтепер щотижня "Кругозір" разом з "Бабуїном" проводитимуть вечори настільних ігор.

Це ще один спосіб весело, з користю для розуму і настрою провести вечір за небанальним заняттям. У компанії друзів або й незнайомих людей, з якими ви врешті цілком можете потоваришувати.

Як все відбуватиметься? Збираються в "Бабуїні". Організатори приносять кілька десятків ігор – ви обираєте, в які саме хочете пограти і – вперед. Можна перепробувати хоч всі ігри за вечір. Волонтери швиденько підкажуть вам правила. Слідкуватимуть за ходом гри, підказуватимуть.

На перший раз вам пропонують такі ігри:
Пандемія (Pandemic), Саботер (Saboteur), Уно (Uno), Квиток на залізницю (Ticket to ride), Діксіт (Dixit), Аліас Паті (Alias party), Дикі джунглі (Jungle speed), Острів Дорада (Isla Dorada), Манчкін Ктулху.

Адреса: вул. Симона Петлюри, 10; Вартість – 9 грн.


  Лекція Алека Росса "Інтернет як глобальна платформа" (26. 10. 2011 о 14:15)

26 жовтня відбудеться зустріч старшого радника з питань інновацій в офісі Державного секретаря США Гілларі Клінтон Алека Росса зі студентами КПІ. Тема зустрічі – "Інтернет як глобальна платформа".

У своїй діяльності Алек Росс намагається максимізувати використання потенціалу технологій та інновацій в обслуговуванні дипломатичних цілей Америки і супроводі "Стратегії державного розвитку в ХІХ столітті" Державного секретаря Клінтон.

У цій ролі Алек Росс допомагає забезпечити лідерство Америки і просування інтересів керівництва США з низки питань, починаючи зі свободи інтернету і до реагування на стихійні лиха та регіональні конфлікти. Цей новий вид зовнішньополітичної діяльності, з легкої руки журналістів, отримав отримав назву "цифрова дипломатія".

Зустріч відбудеться у Залі Вченої ради (корп. № 1) Київського політехнічного інституту за інформаційної підтримки student.kpi.ua. Вхід вільний.


Зустріч з Послом Франції в Україні Жаком Фором (27. 10. 2011 о 17:00)

Журнал "Український тиждень" і Книгарня "Є" запрошують на зустріч у рамках спільного проекту "Європейський досвід", яка відбудеться 27 жовтня за підтримки Посольства Франції в Україні. Гість зустрічі – Жак Фор, Надзвичайний і Повноважний посол Франції в Україні.

Жак Фор є кавалером Національного Ордену Заслуг, Повноважним посланником 1-го класу. Володіє 7 мовами. Працював на посадах аташе, керівника канцелярії в посольстві Франції в Улан-Баторі (1975-1977), секретарем у посольстві Франції у Варшаві (1980-1985), керівника
управління Східної і Центральної Європи (1992), посла Франції в Тирані (1992-1994), Талліні (1994-1998), Братиславі (2003-2007). У 2007-2008 роках – керівник управління Континентальної Європи. З серпня 2008 року – Надзвичайний і Повноважний посол Франції в Україні.

Адреса: вул. Лисенка, 3. Вхід вільний.


Шенгенська віза: як її отримати без проблем (27. 10. 2011 о 19:00)

Шенгенська віза – це "квиток" у Європу. І у нас полюбляють розповідати, як не просто цей "квиток" отримати. Так, проблеми дійсно можуть виникнути (і часто виникають), але переважно через незнання українцями всіх нюансів процедури оформлення шенгену. Тож народжується все більше міфів про складність цієї процедури, а люди все більше бояться посольств. І тому платять фірмам-посередникам чималі гроші за допомогу в оформленні шенгену. А даремно. Адже насправді отримати візу не складно, просто слід знати, як правильно заповнити, оформити та зібрати необхідні документи і як не "погоріти" під час співбесіди в посольстві.

Місце: Галерея "Мистецький простір 365" (вул. Костянтинівська, 63/12, вхід з двору). Купити квиток (109 грн.)


http://platfor.ma/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.