Сьогодні - онлайн-трансляція зустрічі з радником з інновацій Гіларі Клінтон

26 жовтня 2011, 08:01
Власник сторінки
журналіст
0
963

Доповідач - Алек Росс, старший радник з інновацій офісу Держсекретаря США Гіларі Клінтон. Тема зустрічі: "Дипломатична майстерність у ХХІ столітті: яким чином інтернет змінює міжнародні відносини".

У рамках Форуму Посла США відбудеться зустріч з Алеком Россом, старшим радником з інновацій офісу Державного секретаря США Гіларі Клінтон. Тема: "Дипломатична майстерність у ХХІ-ому столітті: яким чином інтернет змінює міжнародні відносини".

Онлайн-трансляція цієї події на "Платформі" розпочнеться в середу 26 жовтня о 16:00. Трансляція відбудеться за підтримки Фонду розвитку українських ЗМІ Посольства США в Україні.




Алек Росс обіймає посаду старшого радника держсекретаря Клінтон з інновацій і має завдання найкраще використовувати потенціал технологій і інновацій на користь дипломатичних цілей Америки і обслуговування порядку денного, накресленого програмою держсекретаря Клінтон для Державного департаменту у ХХІ столітті. У цій якості Алек допомагає забезпечувати лідерську роль Америки і просувати інтереси Державного департаменту з низки питань від свободи інтернету до реагування на стихійні лиха і релігійні конфлікти.

У 2010 році його було названо Людиною року у сфері технологій на Близькому Сході й у Північній Африці, видання "Гаффінгтон Пост" включило його до списку десяти осіб, які змінили правила гри в політиці, видання "Політико" до списку 50 політичних зірок, за якими слід спостерігати у 2010 році, а також він вважався одним з 40 лідерів у міжнародному розвитку віком до 40 років. Алек виступав як запрошений лектор у багатьох установах, включно із ООН, Гарвардською школою права, Стенфордською школою бізнесу, Лондонською школою економіки та кількома парламентськими органами.

Докладніше про зустріч читайте на "Платформі".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.