Давньогрецька цивілізація, PR-провокація та сучасне мистецтво

07 листопада 2011, 08:56
Власник сторінки
журналіст
0
1084

Афіша освітніх подій Києва "Платформа" презентує чергову добірку найцікавіших зустрічей та лекцій цього тижня. Десятки інших освітніх подій - на нашому сайті.


Лекція: "Давньогрецька цивілізація: філософія, поезія, наука" (7. 11. 2011 о 19:00)

Культурний проект запрошує на сьому лекцію курсу "Історія світового класичного мистецтва" на тему "Давньогрецька цивілізація: філософія, поезія, наука". Лектор – Яніна Пруденко.

Природні, етнічні, економічні, демографічні... – десятки факторів зійшлись разом у географічному та соціальному просторі невеликого півострова для того, щоб на світ з’явились Гомер, Солон, Перікл, Есхіл, Фідій, Платон, Геродот, Арістотель і ще безліч геніїв світового масштабу, які жили і творили майже одночасно, могли сперечатися і полемізувати один із одним, розвиваючи свої ідеї.

Перше відвідування лекції курсу є безкоштовним. Реєстрація – листом на info@culturalproject.org.

Місце: "Шоколадний будиночок" (вул. Шовковична, 17/2). Вартість – 150 грн. Перше відвідування курсу є безкоштовним.


Лекція Антоніни Спірідончевої: "PR-провокація" (8. 11. 2011 о 15:50)

Ярмарок "Книжковий світ", який проходитиме в Києві 10-13 листопада, допоможе вищим навчальним закладам відсвяткувати День української писемності та мови 9 листопада. А з ким його святкувати, як не з літераторами?!

Тому письменницький десант у складі Братів Капранових, Ірен Роздобудько та Ігоря Жука, Максима Кідрука та Антона Санченка, Міли Іванцової, Вікторії Гранецької, Антоніни Спірідончевої та Леоніда Капелюшного висадяться у провідних київських ВНЗ.

Зокрема, 8 листопада о 15:50 відбудеться лекція Антоніни Спірідончевої на тему "PR-провокація".

Місце: КНУ ім. Шевченка (вул. Володимирська, 60)


  Міжнародна конференція: "Стратегії урбаністичного розвитку Києва" (10.11. 2011 о 09:30)

Конференція є підсумковим заходом проекту "Стратегії урбаністичного майбутнього Києва", який Представництво Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні разом із партнерами – Архітектурним клубом, Центром візуальної культури НАУКМА, Асоціацією велосипедистів Києва та творчою формацією Garage Gang – реалізовувало протягом 2011 року.

Онлайн-трансляцію цієї події ви можете переглянути на "Платформі". Програму та детальний опис заходу дивіться за посиланням.

Місце: Національна академія наук України (вул. Володимирська, 55), вхід вільний.


  Лекція: "Сучасне мистецтво: оцінки / параметри / критерії / домінанти" (12. 11. 2011 о 12:00)

2-13 листопада у Києві проходитимуть заходи в рамках проекту Art Kyiv Contemporary. Зокрема, 12 листопада відбудеться лекція директора галереї "Боттега" Марини Щербенко та арт-менеджера галереї Марії Вергелес на тему "Сучасне мистецтво: оцінки / параметри / критерії / домінанти".

Обовязковий запис на захід та детальна інформація – за електронною адресою d.prydybailo@gmail.com.
Місце: Галерея Bottegа ("Боттега"), вул. Михайлівська, 22б. Вхід вільний.


  Кінопоказ: "Ірландець" Джона Майкла Макдонага (13. 11. 2011 о 19:00)


10 листопада в Києві розпочинається 11-й фестиваль "Нове британське кіно". British Council представляє шість британських кінопрем’єр 2011 року за участю головних ікон сучасного кіно – Тілди Свінтон, Брендана Глісона, Евана Макгрегора, Меггі Джиленхол, Єви Грін та інших.

Стрічку «Ірландець» було визнано найкращим дебютом Берлінського МКФ у 2011 році, також фільм здобув Приз глядацьких симпатій кінофестивалю в Сараєво та номінацію на Гран-прі кінофестивалю в Санденсі.

Провінційний ірландський поліцейський, любитель пиятики, проституток і ризикованих жартів, на пару з закомплексованим чорношкірим агентом ФБР, який звик діяти лише за правилами, ведуть розслідування діяльності міжнародного наркокартелю.

Кінопоказ відбуватиметься в Червоному залі кінотеатру "Україна" (вул. Городецького, 5). Забронювати квиток можна за телефоном: +380 (44) 279 67 50.

http://platfor.ma/

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.