Фестиваль реклами, націотворчі процеси та європейський досвід

14 листопада 2011, 09:56
Власник сторінки
журналіст
0
1330

Проект "Платформа" презентує традиційну добірку найсвіжіших освітніх подій Києві найближчих днів. Цього тижня матимете можливість подискутувати про все: від нації та історії до мистецтва й реклами.

Зустріч з білоруським художником Андреєм Дурейком (15. 11. 2011 о 16:00)

У Фундації Центр Сучасного Мистецтва відбудеться зустріч із художником Андреєм Дурейком. З точки зору художника, який водночас присутній в білоруському контексті та поза ним, Андрей Дурейко презентує своє бачення характерних рис і особливостей актуальних процесів у сучасному білоруському мистецтві – не стилістичні приналежності, а тенденції та теми.

Презентація та дискусія відбудуться російською мовою. Зустріч відбудеться в новому офісі Фундації ЦСМ за адресою вул. Фрунзе 14-18, 2 під’їзд, 2 поверх, оф. 18. Реєстрація - за мейлом art@cca.kiev.ua або телефоном +380 (44) 501 94 61 у координатора проектів Людмили Скринникової.




Публічна лекція Вахтанга Кіпіані "Формування історичної пам'яті в режимі онлайн" (16. 11. 2011 о 18:00)

Вахтанг Кіпіані — український журналіст, редактор, публіцист. Головний редактор онлайн-видання "Історична правда" та інтернет-проекту "Владометр". Лауреат Конкурсу на найкращу публікацію в пресі про український правозахисний рух в СРСР (Благодійний фонд пам'яті Олекси Тихого, травень 2001 р.), Конкурсу публіцистичних статей ім. В’ячеслава Чорновола (Миколаїв, грудень 2002 р.), Другого Всеукранського журналістського конкурсу "Медіа про Медіа-2004" (Центр медіареформ, за сприяння уряду Великої Британії, березень 2005 р.) та Премії ім. Олександра Кривенка "За поступ у журналістиці" (Капітула "Поступу", Львів, травень 2007 р.).

Місце: Книгарня "Є" на "Золотих воротах" (вул. Лисенка, 3). Вхід вільний.



7-й Український студентський фестиваль реклами (17.11. 2011 о 10:00)

7-й Український студентський фестиваль реклами - це авторитетний комплексний проект, спрямований на розвиток молоді, її професійний ріст, на формування механізмів взаємодії вишівської освіти в сфері маркетингу та реклами і сучасних потреб ринку.

Цього року журі УСФР – міжнародне:
- Кирило Чичкан – креативний директор PROVID;
- Дмитрій Сендеров – виконавчий директор агентства STRONG, керівник агентства ART UNION, член Спілки кінематографістів РФ;
- Олександр Смірнов – креативний директор групи компаній Tabasco;
- Валентина Єсіпова – директор рекламного агентства "Тортилла";
- Павло Клубнікін – найтитулованіший рекламіст України.

Голова журі 7-го УСФР – Андрій Федоров, генеральний директор маркетинг-консалтингової компанії fedoriv.com.

Урочиста церемонія нагородження переможців 7-го УСФР відбудеться 17 листопада в Червоному залі Будинку кіно з 17:00 до 19:00. Офіційна сторінка фестивалю: studfestival.com.ua.

Місце: Будинок кіно (вул. Саксаганського, 6).


Дискусія про націотворчі процеси в Україні (17. 11. 2011 о 18:00)

17 листопада в Центрі польських та європейських студій НаУКМА відбудеться дискусія про націотворчі процеси в Україні за участю Андреаса Каппелера, Георгія Касьянова, Ярослава Грицака, Миколу Рябчука, Володимира Маслійчука.

Робочі мови: українська та англійська (синхронний переклад).

Тривалість: 3 години. Дискусія проходитиме у Конґреґаційній залі Староакадемічного корпусу НаУКМА (вул.. Волоська, 10). Вхід вільний.



"Європейський досвід": зустріч із Ханне Северінсен (17. 11. 2011 о 18:00)


Тема зустрічі: "Вибори 2012: Чи дійсно українці обиратимуть?"

Ханне Северінсен
– громадська діячка, президент European Media Platform. Член наглядової ради Української школи політичних досліджень. Член Ради Інституту світової політики в Україні. Заступник голови ради Данської технічної ради, член ради Данського Інституту з прав людини та інших данських організацій.

У якості спостерігача працювала на виборах у багатьох країнах: Росії, Азербайджані, Боснії, Туреччині. У 2008-2009 на добровільних засадах була радником українського уряду.

Детальніше про захід – за тел. +380 (66) 174 11 95.
Місце: Книгарня "Є" на "Золотих воротах" (вул. Лисенка, 3). Вхід вільний.


http://platfor.ma/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.