Менти в "Темі"?

14 листопада 2011, 14:53
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
1410

Наїхали на журналіста

На сайт Олега Єльцова"Тема" наїхали якісь хакери, намагаючись його покласти. Це після публікації про відділ боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми МВС України. Там ідеться про те, що цей відділ пов’язаний з провідними сутенерами. Тому вони його і атакували.

         Я теж колись мав справу із цим відділом. Надрукував статтю про системне шахрайство Інтернеті  через СМС, в тому числі і через порносайти. Мене запросили до того відділу, взяли пояснення. А потім мент розповів, що вони про це все знають, але зробити нічого не можуть. Потім я домовився з народним депутатом і він зробив запит. До мене додому аж три менти приїхали. Вони розпитували, що за цим стоїть. Їм у голові не вкладалося, що депутат може зробити запита просто так, бо порушено закон. Коли вони зрозуміли, що за цим нічого не стоїть, вони прислали якусь хрінь у відповідь.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.