Етичні проблеми бізнесу, англійський кіносалон та вузликова лялька

21 листопада 2011, 09:40
Власник сторінки
журналіст
0
1567

Проект "Платформа" ділиться з вами черговою порцією освітніх подій наступного тижня.

  Майстер-клас "Етичні проблеми бізнесу" (23. 11. 2011 о 10:00)

Українська асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти, Мережа Глобального договору в Україні та Економічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка запрошують до участі в майстер-класі "Етичні проблеми бізнесу".

Мета заходу:
- презентація та апробація ділової гри "Етичні дилеми бізнесу";
- обговорення і аналіз "Рекомендацій щодо формування компетенцій з корпоративної соціальної відповідальності в освітньому середовищі України для студентів усіх галузей знань".

Гра "Етичні дилеми бізнесу" – це пошук рішення цілої низки нестандартних ситуацій з практики міжнародного бізнесу. Увійшовши у роль одного з п’яти стейхолдерів, ви усвідомите справжнє значення принципів Глобального договору для бізнесу. Гра надасть можливість оцінити не тільки економічний, а й соціальний та екологічний вплив бізнесу на життя суспільства.


Захід відбудеться на економічному факультеті Київського національного університету ім. Тараса Шевченка (вул. Васильківська, 90-а, 2-й поверх, ауд. 231/2). Вхід вільний.

Зустріч з Комісаром Ради Європи з прав людини Томасом Хаммарбергом (23. 11. 2011 о 18:00)

Журнал "Український тиждень" та Книгарня "Є" запрошують на зустріч у рамках спільного проекту "Європейський досвід".

Наш гість — Томас Хаммарберг, Комісар Ради Європи з прав людини.

Томас Хаммарберг — шведський дипломат та активіст руху за права людини. 1 квітня 2006 був обраний Комісаром Ради Європи з прав людини.

Місце: Книгарня "Є" (вул. Лисенка, 3). Вхід вільний.


 "Етно Середа": розповідь про Катерину Білокур (23.11. 2011 о 19:00)

23 листопада о 19:00 в ресторані "Піца Челентано" (пл. Бесарабська, 2) ми проведемо нашу другу зустріч – "Етно Середа" – разом з Національним музеєм українського народного декоративного мистецтва. Реєстрація обов'язкова.

Цього разу ми будемо:
- Говорити про українську художницю Катерину Білокур та робити вузликову ляльку та ляльку-мотанку. Проводити майстер-клас буде Галина Безкоровайна.

Обов’язково беріть з собою клаптики білої та кольорової тканини, стрічки, мотузочки та камінчики!

Місце: Піцерія "Челентано" на Бесарабці (пл. Бесарабська, 2), вхід вільний.

 Кінопоказ: "Ісус Христос – суперзірка" Нормана Джуїсона (24. 11. 2011 о 19:00)

Культурно-освітній центр "Майстер Клас" запрошує вас відвідати показ стрічки "Ісус Христос – суперзірка" режисера Нормана Джуїсона, знятої у США в 1973 році, що відбудеться в рамках проекту "Англомовний кіносалон".

Фільм створено на основі популярного бродвейського спектаклю – знаменитої рок-опери композитора Ендрю Ллойда Уеббера на вірші Тіма Райса. Крім чудової музики і вокалу фільм цікавий незвичайним трактуванням теми Христа, яке являє собою альтернативу ортодоксальному християнству. Гостро і по-новому відчувається у фільмі зв'язок часів – євангельської оповіді і сучасності. Цей фільм може бути названий провісником жанру відео-року і володіє безперечними художніми якостями.

Фільм демонструється англійською мовою з англійськими субтитрами.

Місце: Культурно-освітній центр "Майстер Клас", вул. Лаврська, 16. Вартість – 20 грн.


 Концерт-вистава за участю Петра Мамонова та Дениса Бургазлієва (27. 11. 2011 о 19:00)

У Києві відбудеться довгоочікувана прем'єра нового театрального проекту "Мне 60 лет. Петр Мамонов" від культового тандему Петра Мамонова і Дениса Бургазліева – героїв легендарних вистав "Лисий брюнет" і "Полковнику ніхто не пише". У рамках концерту відбудеться презентація нових пісень з альбому "Сказки братьев Грим".

Довідки за тел.: +380 (44) 590 55 55. Квитки можна придбати онлайн на www.kvytky.ua.

Місце: Будинок офіцерів (вул. Михайла Грушевського, 30/1). Вартість: 150-750 грн.

http://platfor.ma/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.