Фінансове кафе, історія дизайну та кінець світу

12 грудня 2011, 09:09
Власник сторінки
журналіст
0
1234

Освітній проект "Платформа" презентує вашій увазі чергову добірку найцікавіших подій Києва наступних днів.

Кінопоказ: "Дзеркало" Андрія Тарковського" (12. 12. 2011 о 19:00)

У київському кінотеатрі імені Чапаєва з 28 листопада по 27 грудня триватиме ретроспектива фільмів Андрія Тарковського.12 грудня відбудеться показ стрічки "Дзеркало" (1974).

Стрічку називають багато в чому автобіографічною. Події в ній відбуваються у трьох часових пластах: до, під час і після Другої світової війни. Фільм складається зі сновидінь і спогадів головного героя Олексія. Спогади і сни стосуються в основному матері, сільського дому, де Олексій провів дитинство, а також дружини Олексія і його сина Ігната. Головні події в житті героя – розлучення матері, післявоєнне дитинство – подані плавно, події поступово змінюють одна одну, чергуючись із кадрами кінохроніки.

Адреса: вул. Велика Житомирська, 40, вартість – 10-15 грн.


Лекція: "Дизайн і час: 170 років" (12. 12. 2011 о 19:00)


Культурний Проект запрошує на уперше представлену у рамках курсу "Історія мистецтва ХХ століття" лекцію дизайнера та куратора Павла Гудімова на тему "Дизайн і час: 170 років".

В авторській лекції Павло Гудімов зверне увагу на ті аспекти, що є на його думку найважливішими в історії дизайну, і спробує спрогнозувати його розвиток на найближче майбутнє. У своїй доповіді автор зупиниться на стилях i напрямках дизайну та iсторiях з життя знакових постатей. Буде представлений фотозвіт про життя дизайну в музейних стінах та спроба розкрити формулу – функцiональнiсть плюс естетика.

Реєстрація – листом на info@culturalproject.org.

Адреса: М17 Центр сучасного мистецтва (вул. Горького (Антоновича), 102-104). Вартість – 150 грн/абонемент

Фінансове кафе: "Нові інструменти захисту інвестицій на фондовому ринку" (13. 12. 2011 о 19:00)

У бізнес-школі МІМ-Київ відбудеться чергове "Фінансове кафе". Темою зустрічі стануть нові інструменти захисту інвестицій на фондовому ринку. Спікерами будуть Олег Ткаченко (голова правління Української біржі), Алекс Кесельман (CVO, виконавчий директор, компанії Virtech Investments) та Владислав Ревчук (директор компанії I-NVEST).

Йтиметься про те, що робити з грошима у час кризи, зокрема про можливості ввикористання фондового ринку, які існують сьогодні.

Розглядатимуться такі питання:
- який вигляд має фондовий ринок України сьогодні;
- ключові інструменти фондового ринку для захисту інвестицій під час кризи;
- ринок деривативів як нове явище фондового ринку України, особливості його використання;
- як правильно керувати ризиками, використовуючи ф’ючерси та опціони.

Щоб узяти участь у заході, необхідно зареєструватися.

Адреса: вул. Шулявська, 10/12в. Вхід вільний.



Лекція: "Кінець світу" (13. 12. 2011 о 19:00)

Під час чергового засідання Київського дискусійного клубу дилетантів філософ і політолог Сергій Дацюк прочитає лекцію на тему "Кінець світу", що відбудеться в рамках нового тематичного блоку "Майбутнє та фіналізм".

Фіналізм – це філософський погляд, згідно з яким розвиток природи і суспільства йде до реалізації якоїсь остаточної мети. Варіант теології. Мабуть, ця тема не може бути нецікавою. А перший виступ буде присвячений найцікавішому питанню – кінцю світу. Який погляд на це мають філософи? На лекції вам про це доступно розкажуть.

Місце: Культурно-просвітницький центр Олександра Прогнімака (вул. Хорива, 25/12). Вхід вільний.


Зустріч із правозахисником Мікаелем Люнгбо: "Чи діє верховенство права у судових процесах проти колишніх членів уряду?" (15.12.2011 о 18:00)

Журнал Український тиждень та Книгарня "Є" запрошують на зустріч в рамках спільного проекту "Європейський досвід".

Лектор – Мікаел Люнгбо – має багатолітній досвід роботи на посадах прокурора, шефа поліції та заступника голови Данської служби безпеки. Також пан Люнгбо працював для Європейського союзу та інших міжнародних організацій головним радником в Албанії, політичним радником у Судані, експертом із верховенства права в Іраку та головою групи з оцінки ситуації у Південній Африці.

Сьогодні пан Люнгбо представляє Данський Гельсінський комітет із прав людини, для якого провів правовий моніторинг справ представників попереднього українського уряду: екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та колишнього заступника міністра юстиції Євгена Корнійчука.

Довідкова інформація про захід – за тел.: +380 (66) 174 11 95 або за адресою oksana.schur@gmail.com.

Адреса: вул. Лисенка, 3, вхід вільний.


http://platfor.ma/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.