Розслідування миколіївського злочину не буде об`єктивним

16 березня 2012, 15:31
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
1983

Може виявитися, до дівчина сама винна

Народ на чолі з радикальним Ляшком вимагає  каструвати покидьків, які зґвалтували і скалічили Оксану Макар. Тут Фемен не могла не підключитися і на даху у Пшонки, тобто Генпрокуратури,  теж вимагала щось подібне.

З`явилася інформація, що заарештованого Євгена Краснощока лупцюють, вибиваючи з нього свідчення.  Цілком можливо, що міліція іде найзвичнішим для неї шляхом і справді почала вибивати свідчення. Тим більше, що вказівка від Януковича  надійшла.

Можна скільки завгодно переконувати народ, що, коли сьогодні каструють цих покидьків, то завтра будуть каструвати когось із цього народу. Казати, що треба провести об’єктивне розслідування. Але народ уже  на вірить у об’єктивність розслідування. Він чудово знає, що мажорів банально відмазують. І навпаки: садять невинних, вибиваючи  з них свідчення.

А, можливо, захисники заарештованого прагнуть відмазати свого підзахисного,  адже, згідно із законом, зібрані у незаконний спосіб докази не можуть розглядатися судом. І захисники  використовують ту репутацію, яку собі міліція створила власноруч, тобто репутацію тупих костоломів, які не здатні у цивілізований спосіб зібрати докази. Тобто звинувачують її у тих діях, які вона практикує  дуже часто.

Оцінки всьому цьому мали б давати суди. Але вони дуже часто тупо штампують обвинувальні висновки від прокуратури. Тож їм теж мало хто вірить.

У атмосфері суцільної недовіри, коли ніхто не вірить, ні владі, ні опозиції, ні судам, ні міліції - неможливо відділити правду від брехні.  За таких обставин може виявитися, до дівчина сама винна, мовляв, вона спровокувала наївних хлопчаків на таку поведінку. Але, на щастя зараз політична кон’юнктура така, що владі необхідно демонструвати тверду руку в наведенні порядку. Тож найімовірніше ґвалтівники таки сядуть. Однак не факт, що розслідування буде об’єктивним. Громадська думка вже винесла свій вердикт. То для чого напружуватися. Тим більше, що і Янукович дав вказівку.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.