Для придуркуватої європейської дипломатні

30 березня 2012, 09:59
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
2341

Не хочуть, щоб справжній пацан Вітьок Янукович був при цих ділах і на них піарився, світив свій фейс у образі натурального європеоїда.

Пришелепуваті  європейці придуркувато кліпають очима і наголошують, що оте парафування злощасної угоди про асоціацію між Україною і Європейським союзом, яке відбувається сьогодні, є лише технічним актом. Європейська  дипломатня  неофіційно збирає журналістів і слізно молить розповісти народу про те, що, бляха-муха, жодної політики за парафуванням не стоїть і що  вони продовжують тупо  трахати  українську владу на предмет справедливого суду для колишньої газової принцеси  і її побратимів.

Тому-то парафуватимуть як бідні родичі – тихо, скромно, без шуму, без преси і навіть  ніхто не набухається, бо без фуршету. Не хочуть, щоб справжній пацан Вітьок Янукович був при цих  ділах і на них піарився, світив свій  фейс  у образі натурального  європеоїда.

А справжні пацани дивляться на європейців як на тих, ким вони є насправді, тобто як на придурків,  і мають їх собі в дупі. Щоб я здох, якщо так не буде, але пацани без зайвої запари таки  виколупають з носа   цілу виставу. Там того парафування як кіт наплакав – з 1500 сторінок буде парафовано лише 160, тобто ще лабати і лабати. Але пацани  розкажуть лохторату, що то є справжній геополітичний прорив.

Не вірите? Так було ж з Обамою. Зустрілися десь у коридорі, спасибі, хоч не в курилці. Потеревенили  тіпа «Хав аре ю, Барак?», «Я ем файн, Віктор. Енд ю?». «Ай ем велкам ін Юкрейн ю». «О, сенкю».

А патякають  тепер з Банкової, що не три хвилини вони балакали, а двадцять п’ять. Дивно, що ніяких угод не підписали. А то могли б, як у Харкові, якусь там бамагу накатати,  на коліні підписати, в Раді мандюлів виділити і пару щелеп вивернути лохам з опозиції , щоб не заважали ратифікувати. І ратифікувати одночасно з Сенатом. Про що угода? Ну там про наприклад, про довічну шарову оренду  Хрещатика для америкосів.  Крим же Раші віддали. Так чим америкоси гірші? 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.