Тут не смітять собі під ноги

30 червня 2012, 15:25
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
2417

Хто дав такий наказ?

Я зараз в Кельце - це невелике містечко,   десь за 260 тисяч населення. Столиця Свентокшиського воєводства Польщі, по-нашому обласний центр.

Тут сьогодні день міста. Я живу на розі вулиці Генріка Сенкевіча, де відбуваються головні події цього свята. Вуличка симпатична, але їй далеко до нашого Андріївського. Та  я вражений!!! Тут не серуть собі під ноги. Вулиця як була зранку чистенькою, так і лишилася, хоча там ходить натовп народу.

Тут нема порожніх плящок і недопалків під ногами. Їх тут нема на узбіччі. Як ви самі розумієте, це не президент  Коморовський дав їм наказ. До речі, він тут сьогодні був і я його сфотографував.

Так само як нам не Янукович-Ющенко-Тимошенко-Кравчук-Яценюк-Кучма-Кличко дали   наказ смітити у себе  під ногами. Ми робимо це з власної волі. Де там міститься розруха? Не пригадуєте,  що про це класик писав?

До речі, за чотири дні перебування у воєводстві я не зустрів жодного поліцейського. Жодного!!! На дні міста порядок підтримує спеціальна охорона. Їхня поліція на відміну від нашої, мабуть, ловить гав. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.