"Читачі" Медведчука сидять в Кремлі

18 липня 2012, 08:34
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
1144

в публічній політичній сфері Медведчукові нічого не світить. Його проекти були провальними і нема підстав сподіватися, що зараз буде інакше.

Після відвідин Володимиром Путіним у Ялті свого кума колишнього глави Адміністрації президента України Віктора Медведчука мусимо серйозно сприймати цього діяча. Адже глава сусідньої держави послав сигнал, що Медведчук - його друг. Іншими словами – агент впливу. Численні газетні статті від імені Медведчука тільки підтверджують це.

Днями з'явився нова публікація "Україна і Росія разом перемагають".

"Європейці, попри масштабні вливання у ліатакобудування "Airbus" не змогли перемогти проект українських і російських авіабудівників, - ідеться в статті. - Літак "Руслан" знову виграв тендер на дворічний контракт вантажних перевезень НАТО і ЄС. І це попри те, що європейці протягом багатьох років намагалися не фінансувати українсько-російські проекти у галузі літакобудування і спрямувати кошти на розвиток власного виробництва".

Вимальовується картина: агресивна Європа боролася проти українців і росіян, але їй не вдалося знищити українсько-російське виробництво. Та зверніть увагу - той тендер проводили НАТО і сам ЄС. Тобто виходить Європа "програла" самій собі.

Якби ж Євросоюз керувався тими міркуваннями, які приписує їй Медведчук, то вчинив би за прикладом Росії. Та вкладає шалені гроші у нові газопроводи лише для того, щоб постачати газ не через українську трубу. Європа вибрала б хай гірший, але літак власного виробництва. Але вона цього не зробила.

Ця суперечність помітна ледь не з першого абзацу. Автор не особливо турбується про переконливість. Мабуть, тому що йому важливо не переконати співгромадян у своїй правоті, а оприлюднити свої проросійські погляди. Адже в публічній політичній сфері Медведчукові нічого не світить. Його проекти були провальними і нема підстав сподіватися, що зараз буде інакше.

Відродитися в політиці Медеведчук може лише через кулуарні домовленості. Його "читачі" сидять в Кремлі і не виключено, що дають зрозуміти ослаблому Віктору Януковичу, кого б вони хотіли бачити на посаді глави уряду.
Джерело: <a rel="nofollow" href="http://gazeta.ua/articles/lukanov-jurij/_chitachi-medvedchuka-sidyat-v-kremli/446232">Gazeta.ua</a>

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.