Звернення до начальства Укртелекому: Пітера Голдшайдера, Ігоря Кравця й Ігоря Дя

11 вересня 2012, 10:17
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
1179

Хроніка пікіруючого Укртелекому: день п’ятий

О 12.07. сьогодні  минуло  п’ять діб як у мене нема інтернету, який мені  (не)постачає Укртелеком.

Оператори інформаційного центру кожного разу  повторюють мені, що моя заява на контролі у найвищого керівництва. Про те, що робить керівництво, аби ліквідувати проблему, вони не кажуть, бо не володіють такою інформацією.

Я запитав, чи можна сподіватися, що до Нового року найвище  керівництво зверне увагу на мене, оператор Наталя  відповіла, що не володіє такою інформацією

Ну, мабуть, треба звернутися безпосередньо до голови наглядової Ради компанії Пітера Голдшайдера, а також до голови правління Ігоря Кравця, а також до директора Департаменту обслуговування споживачів Ігоря Дядюри.

Шановні панове, чи можна сподіватися, що до Нового року мені відновлять постачання інтернету?

Можливо, варто приймати ставки? Хто поставить на те, що до Нового року я знову буду з нетом? Я ось чомусь вже боюся ставити на таке.

Вчора прийшов рахунок від Укртелекому, який з’єднує мене із всесвітньою мережею. В ньому виставлено суму, наче я отримую послуги сповна . Тобто хитрозадий Укртелеком вдає, що нічого не сталося. На його думку,  я повинен платити по повній програмі.

У розмові з оператором інформаційного центру я згадав, що за ненадані послуги не варто брати гроші. Він ввічливо пояснив мені, що я маю звернутися із заявою до центру місцевого відділення, з яким у мене укладено угоду. Її буде розглянуто і прийнято рішення, щоб зменшити рахунок.

Себто вони самі ніби й не знають, що не надають мені послуги. Готові брати за них кошти. Сума поки виходить невелика – гривень 15. Сподіваються, мабуть,  що споживачі махнуть рукою і не будуть морочитися із заявою. .

Я не належу до тих, хто скучив за совком. Але мене, попри моє бажання, до совка повернули. Бо це тільки там доводилося чекати майстра по ремонту телевізорів днів п’ять. Так що Петруха Симоненко має бути задоволений.

Докладніше про це тут 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.