Міняю тризуб на граблі

23 вересня 2012, 10:53
Власник сторінки
журналіст
0
2606
Міняю тризуб на граблі

Ідучи на вибори, люди знову не обирають до Ради представника від громади, який буде приймати активну участь в управлінні країною, у створенні та просуванні законів для процвітання держави і людей.

А фактично на підсвідомому рівні прості люди намагаються обрати гвинтика корупційної системи держави.

Людям за двадцять років нашого монетарного устрою вбили в голову, що народний депутат мажоритарник  -це лобіст інтересів певного регіону. Люди впевнені, що основною задачею народного обранця має бути пробивання бабла, чи пак дотацій, на мости і дороги. 

Електорат знає, що всі блага цивілізації, усіляка там інфраструктура і зникнення аромату від найближчої птахофабрики залежатиме тільки від того, який авторитет має їхній депутат, чи наскільки вправно він підлижеться до керівника фракції за пивом у сауні.

Найважче у такій ситуації пояснити людям, що питаннями благоустрою району мають займатися виконавчі органи починаючи від керівника обладміністрації, закінчуюючи головою села, і що пролобійовані гроші - це фактично мізерна подачка з купи вкрадених з бюджету грошей.

Людям чомусь важко зрозуміти, що від того наскільки якісними будуть представники у владі, залежатиме благоустрій всієї країни. Електорат не розуміє, що нормальний народний депутат має думати стратегіями і перспективами, а не тактикою збільшення розмірів власних кишеней. Громади України не розуміють що нормальні обранці окрім того, щоб вирішити щось будувати, мають перевірити чи не знищить, наприклад нова церква, природних, історичних, чи благоустроєвих площ місцевості.

Ми звикли їх обзивати дибілами і нездарами, але чи не є ми такими ж, вкотре своїм вибором приводячи їх до влади. Чому ми на 21 році незалежності спогладаємо. як захисних інтересів РФ пачками скуповує українські обленерго, чому на 21 році незалежності ми споглядаємо, як заради помсти шахрайці з косою, влада без бою здає міліарди Газпрому, чому на 21 році незалежності більшість вулиць країни носять радянські назви, чому на 21 році незалежності ми маємо захищати мову, і в кінці кінців, чому на 21 році незалежності ми досі не в Євросоюзі, досі не в НАТО і маємо реальні шанси знову перетворитися на УРСР...

Вже нині депутати від ПР і КПУ озвучують нам те, що у Януковича на думці. Так, Чечетов вже заявляв, що наступним президентом після Віктора Федоровича стане Олександр Вікторович і правити вони будуть по шість-сім років. Аж ось, днями, товаріщь Царьков підтвердив цю думку, додавши, що з 2015 року президента буде обирати парламент.

"Тому потрібно розуміти, що до 28 жовтня, як мінімум до 2022 року, буде зроблений вибір", - заявив Царьков.

Тобто вже починають нервувати комуністи, які знову обіцяють "повернути страну народу"(хоча я щось не можу згадати, хто її дозволив їм взяти на початку 20-х і чому вони її так довго тримають при собі).

За двадцять років псевдодемократії люди чомусь не виробили імунітету від неправдивих політиків, хоча їхні біографії пачками обговорюються на кухнях. Здається(дай бог щоб за це мені не приписали повалення державного режиму) прийшов час змінювати герб з бойового тризуба на городні граблі. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Украина,политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.