Підтримайте акцію проти цензури (виправлено час)

25 вересня 2012, 06:23
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
797

До журналістів і не тільки


Увага: початок акції не о 8.30. як писалося рашіне, а о 10.00. 

Колеги! Члени медіа-профспілки і нечлени! Всі зацікавлені громадяни!


Думаю, що вам не треба пояснювати небезпеку від законопроекту Журавського, який запроваджує кримінальну відповідальність за наклеп. Наша профспілка, координуючи дії з іншими журналістськими організаціями, вживає заходів для того, щоб не допустити ухвалення цього одіозного закону. Бо його ухвалення дасть можливість владі садити за грати будь-кого, хто владу критикує.

 

Ми домовилися з іншими журналістськими організаціями про проведення акцій протесту під гаслом STOP закону про наклеп.  Зокрема, о 08.30.  1 жовтня планується акція під ВР – саме в цей час буде проходити погоджувальна рада голів фракцій щодо порядку денного.

 

НМПУ закликає всіх своїх членів у Києві прийти на цю акцію.

 

Але дуже важливо було б, якби цю акцію підтримали і організації в регіонах. Пропонуємо регіональним журналістам також організувати акції протесту під будинками обласних державних адміністрацій. Відгукніться хто може.

 

Далі дивіться листа , які ухвалили журналістські оршганізації з нагоди цієї події.

 

ДРУЗІ!!! ЦЕ ДУЖЕ ВАЖЛИВИЙ ЛИСТ!!!

На зборах «СЦ!» було вирішено.

Провести велику акцію у понеділок 1 жовтня з 10.00  до 12.00 під погоджувальною радою за адресою вул. Грушевського, 18/2. Увага!!! Старт акції о 10.00.!!! Об 11.00 початок засідання й нам потрібно зустрічати голів фракцій й інших депутатів перед під’їздом.

 

Назва акції - «STOPзакону про наклеп!». Кожен журналіст має прийти з чистим папірцем формату А4 або іншого й тримати його в руках. Це символізує, що після ухвалення закону про наклеп новини стануть порожніми й т.д. (кожен може сказати своє).

 

На акції будуть збиратись підписи до Януковича проти закону.

 

Акція має бути чисельною! Й це залежить від кожного! Активісти «СЦ!» будуть продзвонювати редакції й запрошувати на акцію.

 

Також для анонсування цієї акції буде розроблений загальний банер. Розмістити його погодились провідні сайти. До цього анонсування також запрошуються інші онлайн ЗМІ.

 

У вівторок 2 жовтня журналісти проведуть акцію у стінах ВР. Про її зміст по телефону.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.