Янукович подав голос

07 листопада 2012, 10:32
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
7234

Він схожий на писк комара

Ви хотіли Януковича? Щоб він подав свій голос про те, що коїться? Так нате вам! Наш през відгукнувся.  Правда, прозвучав його голос не грізно, а як писк комара.

На його сайті з`явилася інформація про те, що глава держави ухвалив рішенні звільнити з посади заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Віталія Травянка. Хто не пам’ятає це той самий діяч, який шахраював на виборах у 132-му окрузі Первомайська. Себто за результатами підрахунку 100 відсотків голосів на сайті ЦВК спершу фігурував висуванець  ОО Аркадій Корнацький, а потім раптом виринув Травянко.

Після такого нахабства стався первомайський майдан. Менти з Одеси розкидали людей, увірвалися до Окружної виборчої комісії і вивезли звідти всі бюлетені від дільничних виборчих комісій. Нібито за рішенням суду. І далі суд включив дурника  й відмовився визнавати новоявлений протокол з перемогою Травянка фальшивим. Себто Травянко переміг.

А тепер ЦВК вирішила, що з`ясувати переможця в окрузі неможливо і пропонує  провести там перевибори. Ясна річ, що Травянко там  пролетить як фанера над Парижем. Скоріш за все,  висуватимуть якогось важковаговика від партії влади. Тож можна зробити вигляд, що през виявив найвищу мудрість і навів справедливість – звільнив непотрібного вже Травянка. Що він і зробив.

Чергова імітація діяльності. Нате вам, лохи справедливість.

Цікаво, чи хтось з лохів поведеться на цю мульку?

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.