ТРК "Україна" розтринькує ахметовські грошики

03 січня 2013, 18:32
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
1837

Не виконує рішення суду

Телеканалу «Україна» явно нема куди гроші дівати. Він, схоже, не збирається виконувати рішення суду про поновлення  на роботі свого власного кореспондента по Харкову Ольги Вдовенко. Це означає, що Ольга від   першої половини грудня, коли суд ухвалив скасувати наказ про її незаконне звільнення, байдикує собі, а грошики на її рахунок гіпотетично  капають помалу. Це на додаток до тих 42-х тисяч компенсації, яке ТРК має виплатити Вдовенко за вимушений прогул.

Адже згідно із законом, судова ухвала про поновлення  має виконуватися  негайно.  Незалежно від того, чи збирається телеканал подавати апеляційну скаргу. І тепер, коли Ольга прийде на канал, то її муситимуть поновити наступним днем після рішення суду. Відповідно сплатити зарплату за фактично невиконану роботу.

Усі необхідні документи відділ кадрів телеканалу отримав, журналістка навіть телефонувала на канал, але дістала  якусь невиразну відповідь. Цікаво, а власник телеканалу Ринат Ахметов знає як керівництво телеканалу розтринькує його грошики?

До речі, Ольгу в суді підтримувала Незалежна медіа-профспілка України  


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.