Великий палець проти безробіття

21 березня 2013, 06:24
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
1058

Якщо він просовується між вказівним і середнім пальцем, то це не якийсь там безім`яний невиразний американський жест. Це соковита українська дуля.

Посперечалися два пальці – великий і середній. Їхній господар, відомий опозиційний політик, дер горло на телевізійному ток-шоу, звинувачуючи владу в продажності. Пальці чули це не раз і їм було нудно. Тому вони самі вирішили обмінятися  почали полум’яну дискусію про те, хто з них корисніший.

Середній заявив, що він дуже вагомий палець. Коли всі пальці зігнуті, а він розпрямляється, то це знак для злочинної влади, що вона нічого доброго собою не являє і нічого гарного від господаря пальця не отримає. Досить лише йому прийти до влади і можновладці будуть на повну котушку відповідати за свої ниці діяння. Середній палець пояснив, що така традиція відповідає західним цінностям. Адже зародилася вона і процвітає в оплоті західної демократії Сполучених Штатах.

А великий палець сказав, що він теж вказує лихим людям від влади на їхнє місце. Але спирається на міцну українську національну традицію, яка має коріння ще в Київській Русі. Якщо він просовується між вказівним і середнім пальцем, то це не якийсь там безім`яний невиразний американський жест. Це соковита українська дуля. І тим він великий палець корисніший, бо плекає своє, рідне, українське й не дозволяє західним витребенькам розбещувати душі його співгромадян.

Сперечалися вони просто як їхній господар – бризкали слиною з рота і мало не побилися. Врешті, покликали у судді решту пальців – мізинця, безім`яного і вказівного. Ті порадилися і вирішили, що великий палець важливіший від середнього. Але не через відданість національним цінностям. Коли він скручує дулю, то залучає туди ще два пальці, тобто працює сам і створює ще два робочих місця. Таким чином сприяє зменшенню безробіття серед пальців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.