ОСББ "Згода-96": голова правління не хоче віддавати владу

18 квітня 2013, 15:27
Власник сторінки
Журналіст, сценарист документального кіно, спеціаліст з міжнародної адвокації
0
1340

викликали міліцію

Як це не кумедно звучить, але боротьба за владу у окремо взятому будинку триває. Йдеться про 16-поверховий будинок на Осокорках в Києві,мешканці якого є його співвласниками. Вони утворили об`єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «Згода-96» і, згідно із статутом, обирають собі правління, яке визначає політику розвитку будинку.

6 квітня цього року власники після дворічної перерви обрали собі нове правління. Правління обрало собі голову. 17 квітня нове керівництво було зареєстровано в органах державної влади. Отож, прийшов час передавати справи.

Але попередній голова правління Андрій Копійка вчора був відсутній на своєму робочому місці, хоча у цей час мав, згідно з графіком, вести прийом мешканців. Через бухгалтерку, яка додзвонилася до нього, він переказав, що зустрінеться з членами правління наступного ранку о 9.00.

Але  сьогодні  о 9.00. вранці правління виявилося замкненим. Замість Копійки на зустріч прийшов колишній член правління Олександр Кисіль, показав доручення і заявив, що він представляє інтереси колишнього голови правління і запропонував новому голові Василю Ткачуку відійти в сторону побалакати. Той відмовився, адже доручення не було завірене нотаріусом. Кисіль вельми емоційно жестикулював: мовляв, не хочете – ну і не треба. Повернувся і пішов собі.

В кінцевому підсумку була викликана міліція, яка зафіксувала факти. Але що з того толку? Для того, щоб перебрати ключ від правління, треба звертатися до суду. Наші суди розглядають справи – як мокре горить.

Тим не менше, члени правління мають план, який, згідно із закону, дозволить їм увійти до офісу. Крім того, вони мають підозру, що причиною такої впертості колишнього голови правління Андрія Копійки є його і Кисіля  фінансові зловживання і вони налаштовані рішуче змусити їх за це відповісти. Певна річ: за законом.

Але знову наголошую: це дуже нагадує маленьку копію держави Україна. Захотілося якимось політикам щось  зробити і вони тупо і нахабно роблять, плюючи на всі закони. Що ж тоді діям  рядових Шарикових дивуватися?

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.