Курченко купив UMH, а не журналістів

20 червня 2013, 22:05
Власник сторінки
журналіст
0
1370
Курченко купив UMH, а не журналістів

...і в цей момент хочеться так обнадійливо спитати, немов наприкінці першої частини заплутаного блокбастеру: І що це все?

Стає все страшніше, стіни потроху зсуваються досередини. Нормальних ЗМі усе менше. 

Згадайте, тільки  останні події з появою та розвитком холдингівБаштан-медіа та МєдВєсті, ТВірчий детектив, знищення Газети по-київськи. Ну от, тепер і УМХ видавили у Ложкіна, чи може він сам вже давно думав про таку оборутку.

Чутки про продаж ходили вже останній місяць. Але всі напружено не хотіли вірити і намагалися вкласти це злослівля до вуст жовторотих панікерів. Та тепер все - офіційно впав ще один бастіон. Можливо преса холдингу не завжди і не вся була адекватною, але Корреспондент, Форбс, Фокус намагалися тримати марку фагманів української журналістики. Ну, і тепер все - пиши не пропало, а некролог... 

Курченко, це ж не Петро Порошенко, який пообіцяв не втручатися в редакційну політику при покупці КП медія(і на скільки знаю, стримав слово). Цьому доморощеному 27-річному молокососу, чи його "матері-годувальниці" посрати на чесніть - головне виграти вибори-2015.

Здається, трапилася ситуація коли загін партизанів віддали під керування СС. Тому, мабуть, зараз багато хто піде з редакції з принципу, хтось буде тихо робити диверсії, поки його не звільнять зі скандалом, а хтось просто пристосується... 

Та головне - це залишатися стояти на засадах правди до останнього. Кожен чесно випущений номер, кожна стаття, кожна замітка - це маленький крок до подолання цієї влади. І піти зараз, кинувши все, - це саботувати перед людьми-читачами, які чекають кожен новий номер, чи новину на сайті, аби дістати ковток правди і продовжити вірити у добре і хороше, і продовжити надіятися на зміни на краще, і продовжити свою маленьку боротьбу за нове майбутнє(як би це голосно не звучало).

Сьогодні український журналіст, що пише про політику, чи економіку - це, або редакційна шістка, здатна виконувати найостаннішу забаганку головреда, чи інвестора, або солдат без генерала, готовий боротися до кінця, не зважаючи ні на що. 

Друзі, поки зброя ще у ваших руках - дійте!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Корреспондент.net,фокус,Курченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.