Підрахуй знюхався з Бурбелою

12 березня 2014, 18:58
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
357
Підрахуй знюхався з Бурбелою

Вища рада юстиції України пропонуватиме Верховній Раді призначити на посаду судді апеляційного суду Дніпропетровської області скандально відомого суддю Києво-Святошинського суду Юрія Бурбелу

Рішення нібито просувається за сприяння самого підрахуя Сергія Ківалова, «втіхаря», у пакеті з іншими призначеннями суддів.

Нагадаю, Бурбела - це той самий подонок, чиїми руками влада проводила політичну розправу над українськими патріотами, яких охрестили «васильківськими терористами». Саме Бурбела за надуманими і сфабрикованими звинуваченнями виніс вирок позбавити волі на шість років Ігоря Мосійчука, Сергія Бевза і Володимира Шпару. Після повалення кримінального режиму Януковича так званих васильківських терористів звільнили з-під варти. Бурбела пішов на лікарняний і до сих пір десь переховується. А зараз його хочуть «під шумок» прилаштувати на тепленьке місце. Якщо більшість моїх колег не читають, за що голосують, то я відкрию їм очі і цього призначення не допущу в жодному разі. Бурбела заслужив ходити у тюремній робі, а не у суддівській мантії.


Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.