Усі незаконно засуджені будуть звільнені!

06 березня 2014, 15:09
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
312
Усі незаконно засуджені будуть звільнені!

Усі політики говорять про продажність суддів і корумпованість судово-міліцейсько-прокурорської системи, але майже ніхто не згадує про жертв цієї людоїдської системи

А це десятки тисяч людей, які втратили свободу тільки тому, що не змогли відкупитися чи не мали коштів, щоб найняти адвоката.

Я вчора зустрічався з Турчиновим і запропонував створити (він підтримав) Комісію по перегляду справ і реабілітацію жертв судового свавілля. Як після смерті Сталіна реабілітували мільйони жертв політичних репресій, так має бути зроблено і в Україні. Також я запропонував, щоб усі громадяни, хто більше року утримується під вартою без вироку суду, також були негайно звільнені з тюрем. Турчинов обіцяв дати таке доручення Генпрокуратурі.

Прошу усіх, хто постраждав від незаконних вироків, чиї справи сфальсифіковані, хто роками сидить у СІЗО, пишіть мені на пошту 

ovrada@gmail.com

Кожне ваше звернення буде ретельно переглянуто і за наявності підстав незаконно засуджені будуть звільнені.

За справедливість будемо боротися разом!


Олег Ляшко,

Кандидат у Президенти України

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.