Закликаю всіх прийти на суд по васильківським "терористам"

23 грудня 2013, 11:21
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0

Закликаю всіх прийти сьогодні, 23 грудня, на суд до політв'язнів

Ігор Мосійчук, Сергій Бевз та Володимир Шпара незаконно сидять за гратами вже 2 роки і 4 місяці по справі "васильківських терористів". Це політична розправа за принципову позицію цих хлопців, які зупинили незаконне виділення багатьох земельних ділянок у Василькові, ламали корупційні схеми місцевої влади, боролись з гральним бізнесом. Звинувачення висмоктані з пальця: нібито Мосійчук, Бевз і Шпара готували теракт - демонтаж пам'ятника Лєніну у Василькові. Але в дійсності цей пам'ятник був демонтований місцевою владою ще до їх затримання. Тобто це чистої води репресії режиму Януковича.
Прошу вас не бути байдужими. Так, як сьогодні судять "васильківських", так завтра машина політрепресій може знищити кожного з нас. У Ігоря, Сергія і Володимира - маленькі діти, які більше двох років чекають на своїх батьків... 
Варто проявити людяність і шану до героїв, яких не зламала і тюрма.

Понеділок, 23 грудня, 15:00, Києво-Святошинський райсуд. Мельниченка, 1

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.